fbpx

Mine Beste Hårtips

IMG_2241
Hei alle sammen! Håper alle har hatt en utrolig fin julefeiring og en god start på det nye året. Jeg har i hvert fall hatt en koselig jul hjemme med venner og familie.
 
 
Tenkte jeg ville fortelle dere om en ny produktserie jeg har testet ut i samarbeid meg A-salong Sørlandssenteret og Hairtalk. I lang tid har jeg slitt med tørt og ødelagt hår. Noe som har ført til at håret floker seg og at jeg må rette håret for at det skal se mindre krusete ut. Da ender man opp med å bare ødelegge håret enda mer. Hairtalk produktene er spesielt utviklet til extensions, men kan selvfølgelig brukes på vanlig hår også!
 
Her er en liten video vi lagde på A-salong, håper dere liker den! Tusen takk til Tobias Rysstad som har filmet og redigert videoen!
 
 
Derfor er det viktig for meg med ordentlige produkter til min hårtype, slik at håret holder seg friskt, sunt og får en mulighet til å bli lengre. Jeg har nå tape extentions fra Hairtalk, som jeg tok på før jeg reiste til Miss Universe.
 
Nå har jeg vært så heldig og fått prøvd ut en rekke produkter fra Hairtalk og har fått testet produktene rundt seks ukes tid mens jeg har på deres Extentions. Resultatet føles ut som om jeg nettopp har kommet fra frisørsalongen etter hver vask og lett og style. Håret mitt har fått en ny glød og holder seg mykt og fint.
 
Jeg har tidligere vært på frisørkurs og på utplassering hos frisørsalong, fordi jeg egentlig ville bli frisør i ungdomstiden. Jeg fant fort ut at dette ikke var noe jeg har tålmodighet til (etter at jeg skulle føne et langt hår og det aldri ble tørt). Jeg fikk lært meg en god del om hvordan man skal behandle håret. Jeg kan ærlig si at Hairtalk er et av de beste hår produktene jeg noen gang har prøvd!
  
Her er mine beste tips for sunnere hår:
 
 • Ikke vask håret hver eneste dag. Det å vaske håret veldig ofte tørker ut håret. Hvis man sliter med fettete hår, så kan det være at håret har vendt seg til å bli vasket for ofte. Hvis man begynner å vaske det hver andre eller tredje dag, blir håret mindre fettete enn om man vasker det hver dag. Den første gangen man går noen dager uten å vaske håret, vil man merke at det blir mer fettete, men etterhvert så går det over. Jeg pleier og vaske håret en gang i uken, men i perioder hvor jeg styler håret mye vasker jeg det etter behov.
 • Unngå varmebehandling. Rettetang, krølltang og hårføner sliter veldig på håret, unngå dette så ofte som mulig. Det er mye bedre og heller la håret luft tørke. Om man bruker varmebehandling er det viktig å huske varmebeskyttende. Her har jeg også fått prøvd Hairtalk Conditioner Spray, en fuktgivende og varme beskyttende  spray som med fordel kan benyttes daglig. Kan sprayes i både vått og tørt hår. Siden denne inneholder varmebeskyttende, unngår man mer slitasje på håret.
 
 • Hvis du retter håret bruk maks 200 grader og ta rettetangen sent gjennom håret en gang fremfor å dra tanga mange ganger for at det skal bli rett. Dette sliter mindre.

 

 
Shamponer to ganger. Den første gangen man tar i shampo så tar man bare vekk det skitne, mens andre gangen vasker man håret. For å slite mindre på håret, har jeg hørt at man kan skumme shampoen i hendene før man tar det å håret. Jeg bruker også ca en femkroning med shampo. Produktene til Hairtalk er veldig drøye i bruk, så man trenger ikke bruke så mye av gangen.
 
 • La balsamen virke! Balsamen har sin effekt. Hairtalk Balsam er et leave-in produkt som tilføres i lengdene etter vask og ikke skylles ut!

 • Massere hodebunnen 5 minutter daglig. Dette stimulere blodsirkulasjone og gjør at håret vokser fortere. 

 • Bruk hårkur minst gang i uka. For dere som er som meg og har veldig krusete/tørt hår vil jeg absolutt anbefale å prøve Hairtalk sin Repair Creame. En fuktighetsgivende kur som skaper magi i tørt hår! Kuren skal virke i minimum 15 - 30 minutter minimum 1 gang i uken. Husk å avslutte med Hairtalk Balsam for optimal effekt.
   
 • Ofte pleier jeg bare å ta i hårkur og la den virke i noen timer før jeg tar den ut. Da blir håret virkelig mykt! Det er ikke nødvendig, men selv liker jeg i ny å ne og la en god hårkur være i håret en god stund før jeg tar den ut.

 • Ikke grei håret mens det er vått. Når håret er vått er det veldig elastisk, derfor sliter det veldig på håret og man kan lettere greie det av. Vent derfor til det blir helt tørt. Hvis jeg for eksempel har i hårkur, så bruker jeg en stor kam og greier gjennom etter jeg har tatt i kuren. I tillegg til dette greier jeg håret før jeg går i dusjen, slik at det ikke skal bli mindre flokete.


 • Hårolje er jeg helt avhengig av for at håret skal bli mykere. Den jeg prøvde fra Hairtalk, er bare helt fantastisk. Vanligvis så kan håroljer ofte se veldig fettete ut, men det gjorde ikke denne! Den ga mer et silke mykt resultat på håret, som resten av produktene.

 • Før man går ut av dusjen, kan man skylle håret i kaldt vann. Slik at håret bruker mindre tid på å kjøle seg ned. Er kanskje ikke så veldig behagelig, men om man for eksempel vasker håret på morgenen kan man veksle mellom varmt og kaldt vann før man går ut av dusjen. Dette gjør at man blir mere våken og stimulerer blodsirkulasjonen.

 

Hairtalk serien består av:

Shampoo

- Fuktighetsgivende shampoo utviklet for å rengjøre hairtalks fester.
- Shampooen er rengjørende og gjør at tapen holder seg fin måned etter måned.
- Masser inn mellom og på alle fester for å være forsikret om at alt er rengjort. Gjenta 2 ganger - skyll med rikelig vann slik at ingen shampoorester blir igjen.

Balsam

- Et leave-in produkt som tilføres i lengdene etter vask og ikke skylles ut!
- Som sagt, ikke skuyll ut, tilfører rikelig med fukt.

Conditioner spray

- En fuktgivende og varme beskyttende spray som med fordel kan benyttes daglig
- Kan sprayes i både vått og tørt hår

Detangler spray

- En flokeløsende spray som sprayes direkte på problemområdet.
- Et bra produkt for reiser og på sommeren når håret trenger ekstra mye pleie.

Treatment fluid

- En mykgjørende og fuktighetsgivende olje som gir ekstra glow til håret.
- Varmebeskyttende.

Repair creame

- En fuktighetsgivende kur som skaper magi i tørre hår!
- Kuren skal virke i minimum 15 - 30 minutter minimum 1 gang i uken. Husk å alltid avslutte med Hairtalk Balsam.


For flere tips og råd - spør din frisør som er autorisert hairtalk stylist, som A-salong på Sørlandssenteret.

 
Jeg vil anbefale deg å bruke disse produktene om du fortsatt ønsker et flott, mykt og friskt utseende på ditt hår. Du kan gå innom A-Salong Sørlandssenteret eller booke time på nettside (her) for mere info, eller ta ta gjerne kontakt på telefon 959 60 600. A-salong finner du i 2.etasje.
Her får du hjelp med å få de rette produktene til ditt hår.
 
Har dere noen gode hårtips? Gjerne kommenter under!
 
Håper dere har en fantastisk dag videre!
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Oppslag i avisa
Nytt år og brekt arm
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på