fbpx

Nytt år og brekt arm

Hei dere og god mandag!

Tenk at det allerede er den første mandagen i 2020, desember var en utrolig hektisk måned og jeg kjenner faktisk på at det er veldig deilig å komme tilbake en mer normal måned og rutine igjen. Dette året blir nok for min del veldig annerledes enn 2019, med en litt ny hverdag og nye utfordringer, men jeg er veldig klar og spent på hvordan dette året blir og hvilke muligheter det vil bringe!

For meg sluttet 2019 på en litt spesiell måte da jeg hadde så uflaks å dessverre brakk armen to dager før nyttårsaften. Det skjedde på sesongens første dag på snowboard, noe som var veldig kjedelig da jeg hadde sett fram i mot å stå masse på snowboard i ferien, men sånn skjer. Jeg har fortsatt på gips og skal ha det noen uker til, så januar blir også litt annerledes enn det jeg tenkte, men jeg har noen spennende planer denne måneden som jeg gleder meg veldig til uansett!

Jeg kjenner at det er litt utfordrende og vondt å skrive med så stor gips og det er derfor det ikke har kommet så mange innlegg i det siste, men det går litt bedre nå, så jeg skal absolutt gjøre så godt jeg kan for å få opp regelmessig med spennende blogginnlegg for dere. Det skal virkelig mer til enn en brekt arm for å stoppe meg, så det er bare å følge med her fremover! :) 

Jeg håper virkelig dere alle hadde en super slutt på 2019 og er motivert for et nytt år med nye mål og at 2020 blir det beste året så langt!


Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Mine Beste Hårtips
Godt nyttår!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på