fbpx

Dette må du ha på din bucketlist!

preike-1
Hei fine dere! håper det går bra med dere. Akkurat nå sitter jeg å ser på Norske talenter med mamma. I det siste har det gått i ett på jobben og med forberedelser til Miss Universe. Jeg elsker å ha en hektisk hverdag, men også ha tid for meg selv i blant til å slappe av og koble ut. Da pleier jeg å slappe av med en serie, trene eller gjøre yoga. Jeg slapper vel ikke akkurat ut når jeg trener, men hører på musikk og får koblet ut og tid med meg selv. Det er en verdi jeg setter veldig høyt og ta seg en liten pause i blant. Det er både godt og sunt for kropp og sjel.
 
Nå har jeg vært å filmet en god del og tatt bilder med min fantastiske fotograf - Frode Vestgarden som alltid stiller opp, selv på korte varsler. Og er utrolig flink til å forstå ideene mine, slik at videoene som filmes blir akkurat som i hodet mitt. Utrolig takknemlig for å ha han med på teamet! Filmen skal sendes inn til Miss Universe.
I går var litt av en dag! Jeg har lenge hatt lyst til å gå opp på preikestolen, men aldri tatt meg tid til å faktisk gjøre det. Jeg vil få med det fine stedet for å representere Norge med vår unike natur. Derfor valgte jeg å Frode ta turen til Stavanger og opp på preikestolen. Det var en fantastisk tur og virkelig tungt haha, men etter to timer var vi på toppen og klar for å ta på bunad. Hvis du har bunad selv, vet du kanskje hvor vanskelig det er å ta den på? Her måtte jeg ta den på uten speil på et trangt sted bak en stein haha med 10 grader, kaldt!
 
Jeg var veldig stolt da jeg kunne stå der i min bunad som Poppo (Bestemor) sydde til min komfirmasjon. Den er bare helt nydelig og hun har virkelig lagt sjelen sin i denne bunaden. Kunne ønske jeg kunne fortelle henne at bunaden hennes skal vises foran hele verden gjennom Miss Universe. Hun hadde syntes det hadde vært så gøy og stolt!
 
Om ikke du har vært på prekestolen må du ha dette på din bucketlist. Jeg følte jeg var litt tilbake på backpaking da jeg gikk opp der med sekken. Det var bare helt nydelig å gå opp dit og veien til prekestolen er virkelig noe for seg selv.
Planer i helgen
I kveld skal jeg få unnagjort litt hjemmelekser til Miss Universe, mens jeg ser på Norske talenter. Ellers skal jeg opp på høyt og lavt, klatret litt og kjøre zip lines! Forrige gang jeg var der syntes jeg det var så skummelt og turte ikke gå opp i den høyeste løypen de hadde. Jeg har jo siden da vært i noen klatre parker i Thailand og kjørt zip line i jungelen på Costa Rika. Angrer på at jeg ikke fikk filmet det, for det hadde vært så kult. Nå skal jeg opp dit og filme litt så jeg kan få vist en annen side av meg selv på Miss Universe.
Ha en fantastisk helg dere!
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Dagene kort oppsummert
Miss Norway 2020
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på