fbpx

Bak Kameraet

Bak Kameraet Foto: Aj-angelsphotography

Hei, 

I dette innlegget har jeg lyst til å hedre de bak kameraene, som er nesten viktigere i mine øyne enn oss foran.

Når man ser på bilderesultater fra en photoshoot, er det lett å glemme hvilken jobb som ligger bak det endelige produktet. Jeg ønsker å gi æren for de flotte bildene jeg bruker i Miss Univers Norge konkurransen, til hun som har stått bak kameraet, AJ-Angels Photography - fotograf Anette. Hun er enestående og evner å få meg trygg foran kameraet og ser hva som skal til for å få fram det ene blinkskuddet etter det andre. Det er hun som med sin kreativitet og kunnskap får meg til å skinne.

 

Foto: Privat

Anette har selv lang erfaring fra å stå foran kameraet, og denne erfaringen drar hun med seg som fotograf. Hun vet hva som fungere og hva som ikke fungerer. Når man skal ut på photoshoot med henne, er alt godt gjennomtenkt… location ift. antrekk og tema, men også eventuelle detaljer som er viktige.

Anette er ikke bare fotograf, hun er også stylist, hun ordner både hår og sminke, og kommer med forslag om tilbehør til antrekk.

Anette tar alle sine bilder ute, med bruk av naturen som atelier. Hun benytter seg av det naturlige lyset ute og velger naturlige kulisser. Dette kan for eksempel være frostrøyk/tåke, trær i blomstring eller fulle av snø. Hennes bilder er ofte gjenkjennelige med sitt romantiske preg, hvor hun gjør mye bruk av blomster som effekter i bildene.

Foto: Aj-angelsphotography

En photoshoot med Anette bak kameraet er aldri kjedelig, vi skravler og koser oss, slik at selv en bikinishoot ute i 2 grader blir en positiv opplevelse. Tusen takk Anette for alt du gjør for meg og for den kvaliteten du leverer på dine bilder.

 

Foto: Aj-angelsphotography

 

Hjelp meg gjerne til topps i konkurransen ved å stemme "MISSU 4" på SMS til 1963

 

Om din bedrift eller firma søker promotering i sosiale medier, kontakt meg gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier for flere oppdateringer:

Instagram:https://www.instagram.com/henriettejhauge/

 

Facebook side: https://www.facebook.com/Miss-Universe-Norway-finalist-2019-Henriette-720438501705002/?modal=admin_todo_tour

 

 

 

 

 

En dag på Beauty Camp
Direktesending hos 5000 Bergen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på