fbpx

Beautycamp

dmww

Foto: Daniel Millan

Hei fine dere!

Forrige helg var alle finalistene på en beautycamp i Oslo, noe som var utrolig gøy! Dette var en treningsdag for å lære koreografi, trene på gange, vendinger, holdning og presentasjon på scenen. Utrolig gøy og lærerikt kurs, og det var så koselig å møte de andre finalistene igjen. 

Vår catwalkcoach i Miss Norway er Klara Szalai, og hun er utrolig dyktig og flink til å lære bort! Vi øvde på koreografi til de forskjellige antrekkene vi skal vise frem: Casual, Bikini, treningstøy, cocktailkjole og aftenkjole. Det kreves mye trening å gå på 13cm høye hæler, men Klara er utrolig flink til å lære bort, og gi gode tilbakemeldinger. 

 

Foto/klipp: Christina Waage / Miss Norway 2016

Gjennom dagen ble det tatt flere bilder, og vi fikk også hilse på noen av dommerne. Miss Norway 2019 Helene Abildsnes og Miss International Norway 2019 Henriette J. Hauge var også tilstede under beautycampen, og ga gode tips og tilbakemeldinger til alle finalistene.

 

 Foto: Daniel Millan

SMS stemmingen i Miss Norway er i gang, og jeg setter så utrolig stor pris på alle som stemmer på meg. det kan du gjøre ved å sende "Missu 8" til 1963(20kr per stemme).

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Facebook: Ina kollset - Veien til Miss Norway 2020

Instagram: Inakollsetb

 

 

I Nettavisen!
Misse Camp
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på