fbpx

Bilder til semifinaleuttak

semifinaleuttak

Nå er det like før semifinaleuttak i Miss Norway 2020, og jeg er utrolig spent! Denne reisen er så spennende å være med på, og jeg håper jeg får muligheten til å være med videre. Jeg har vært så heldig å samarbeide med en fantastisk fotograf, nemlig Daniel Millan. Han er utrolig dyktig, og jeg setter stor pris på alt han har hjulpet meg med. Hver fotoshoot med Daniel er like lærerik og morsom, noe jeg syntes er utrolig gøy. Bildene blir lagt inn nedenfor, og jeg håper dere liker dem!

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby :) Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina kollset - veien til Miss Norway 2020

 

Psykologitema: Inkludering er viktig!
Konkurrere mot andre jenter
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på