fbpx

Bli med meg for å bleke tennene! Helt vanvittig!!

Heisann, fine dere<3

//sponset//

For en liten stund siden fikk jeg lov å prøve ut noe jeg aldri har gjort før! Jeg har alltid hatt lyst på hvitere tenner, da jeg synes at smilet er det fineste ved et ansikt. I denne anledning tenkte jeg å vise dere en video som akkurat handler om dette. Hvordan er prosessen ved tannbleking, og hvordan er kvaliteten? Videre informasjon om dette kommer under i innlegget, og en VIDEO med meg direkte inn på behandling!:)

 

Kvalitetsarbeid!!

Tannblekingen ble gjennomført av Rett fra Rio sin egen tannhelsepersonell, Cintia. Hun utdannet seg i 2007, og har spesialisert seg innenfor tannbleking. Hvis du leter etter en plass å bleke tennene, er dette plassen som du absolutt få et kvalitets-resultat! Hun har virkelig peiling på hvordan det skal gjøres og forsikrer seg om at alt går fint under blekings-prosessen:)

Før behandlingen begynner, må alle fylle ut et skjema og signere under på svarene de har skrevet. Dette er for å gjøre det mest mulig sikkert for deg som skal bleke tennene. Selve blekings-kremen er skånsom, men gir et utrolig resultat. Etter at du har bleket tenner vil fargen vare i 1-3 år, avhengig av hvordan du behandler dem hjemme! Hvis du som meg ikke røyker, snuser, drikker mye kaffe og pusser tenne godt morgen og kveld, vil du kunne beholde blekingen svært lenge! 

Det er også mulighet for å fylle på farge igjen etter to uker hvis man vil ha tennene enda hvitere. Etter min behandling var ikke det nødvendig, da jeg gikk opp flere fargenyanser! Jeg er utrolig fornøyd med hvordan resultatet ble, og klarer ikke stoppe å smile:) Noe som også er litt gøy, er at hvis du bestemmer deg for å bleke tennene så får du med et rabattkort, som gir deg rabatter hver gang du bleker tennene!!

Se denne forskjellen!! Det er helt vanvittig!! Videoen er under før/etter-bildet, håper dere liker den og kanskje selv ønsker å freshe opp tennene litt:)

 

 

Ønsker du tannbleking eller andre behandlinger, sekk ut nettsiden for å se tilbudene: https://www.rettfrario.no 

 

Ha en nydelig kveld videre, mange klemmer fra oss<3 

 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 

Ønsker du å stemme på meg i Miss Norway 2020, kan du sende "MISSU 13" til 1963<3 Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20kr, og det er lov til å stemme flere ganger<3
 

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/ 

 

Enda flere bilder fra studioet!
Perfekt Champions League finale
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på