fbpx

Årets viktigste spasertur

Hei alle sammen!

 

I dag var jeg bøssebærer for NRK sin TV-aksjon. Årets TV-aksjon går til CARE sitt arbeid for kvinners rettigheter.

Det var en veldig fin tur i fint vær. Fikk en liten tankevekker etter at jeg var ferdig med runden min for det var utrolig mange som ikke ønsket eller kunne gi noen støtte. Dette syntes jeg var rart ettersom jeg har vokst opp med at vi alltd støtter slike aksjoner. Noe jeg tenker i sammenheng med dette er jo at den økonomiske situasjon til enkelte også her hjemme i Norge kan være vanskelig til tider.

CARE skal være med å gi minst 400 000 kvinner muligheten til å starte egen bedrift, få egen inntekt, starte egne spare- og lånegrupper, samt få en stemme i politkken og i lokalsamfunnet. Dette er en veldig fin aksjon som lar kvinner skape et bedre liv for seg selv og sin familie. Så det utrolig oppgave å være med og støtte dette arbeidet.

 

 

Klem Andrea Nicole <3

 

Ps: Kontakt meg gjerne dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg.

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Mob: 90804231

Ikke alle kvinner er like heldig som oss
Kvinner uten rettigheter
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på