fbpx

Ikke alle kvinner er like heldig som oss

God søndag, fine dere! 

I ettermiddag gikk jeg, som mange andre i Norge, som bøssebærer for TV-aksjonen. For noen uker siden jeg meldte meg som det fordi jeg syntes det er en veldig fin og viktig ting å gjøre om man har muligheten. Og selvom det regnet var de en utrolig hyggelig og givende tur!

Som de fleste helt sikkert har fått med seg går årets TV-aksjon til organisasjonen Care som jobber for kvinner som ikke er like heldige som oss her i Norge. I mange land har kvinner enda ikke like rettigheter som menn, eller rettigheter i det hele tatt. Og det er disse kvinnene Care jobber for. De skal gi minst 400 000 kvinner i ni ulike land muligheten til få egen inntekt, starte egne bedrifter, starte egne spare- og lånegrupper, og få en stemme i politikken og lokalsamfunnet. 
Jeg snakket med en dame som også gikk som bøssebærer og vi snakket om nettopp det her med at om de utsatte kvinnene bare kan få muligheten til å bidra i samfunnet og til å kunne jobbe og bestemme over seg selv vil det hjelpe så utrolig mange fler også. De vil jo da kunne hjelpe sin familie og gi tilbake til sitt lokalsamfunn, og på sikt vil det jo gi andre kvinner den samme sjansen. Dette vil jo også være med på å bekjempe fattigdom! Jeg syntes det er så utrolig fint at det er nettopp dette Care arbeider med. 

Jeg ringte på hos veldig mange hyggelige mennesker og nesten alle jeg var innom ønsket å bidra, selvom ikke alle ga like mye hjelper virkelig hver krone utrolig mye uansett!
Ønsker du å lese mer om TV-aksjonen, kan du klikke her og for mer informasjon om Care, klikk her. Og ønsker du også å bidra kan du vippse til 2133 :) 

 

Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Årlige hytteturen!
Årets viktigste spasertur
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på