fbpx

Årlige hytteturen!

Hei alle sammen! Er en stund siden sist, men har dessverre hatt så mye skolearbeid i den siste uken, men nå skal jeg være litt mer aktiv igjen.

I helgen så var det den årligehytteturen som sto på planen! Det er en tradisjon som jeg og noen av familiemedlemmene mine har hvert år. Familien min har en sæter som består av 2 hytter på Øyungen. Det ligger ca 1 time unna Hamar noe som er veldig behagelig.

Vi er der fredag-søndag, i år så var vi der litt senere enn det vi pleier så vi fikk oppleve snø! noe som var gøy for de 2 små ungene som var med!

Vi gikk tur med hunden og lagde en snømann. Det er en hytte uten vann og strøm, men er og funker veldig fint. Så det er godt å koble av litt mens man er der.

Vi brukte dagene på å spille spill og slappe av med musikk.

Så det ble en vellykket tur nok en gang!

Hilsen Amy

 

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Gå for en god sak!
Ikke alle kvinner er like heldig som oss
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på