fbpx

Dagen jeg har ventet på

mezobl_20180712-103524_1

I mars i år ble jeg med i frivillighetsgruppen til kalfaret sykehjem, og nå har jeg endelig fått mitt ønske oppfylt.

Etter mange måneder med venting er jeg så heldig at jeg har fått lov å bli besøksvenn for en pasient. Dette betyr at jeg i tillegg til å være med på fellesaktiviteter med pasientene også har en person jeg kan besøke fast ett par ganger i uken. Dette er veldig stort for meg ettersom det er veldig personlig, og at jeg har blitt valgt ut til å få en pasient alene er en stor ære for meg.

Jeg gleder meg så mye til å få enda mer kjentskap til personen, og gleder meg enda mer til alle de fine stundene vi kommer til å ha sammen. Jeg kommer fortsatt til bli med på felles aktiviteter sammen med resten av frivillig gruppen som vanlig, men mer tid vil gå i denne ene personen fremover. 

Hva gjør vi som frivillig hos kalfaret sykehjem:
Hos Kalfaret er vi en gruppe frivillige som tar med beboerene ut på masse gøy, som kafébesøk, kino, sykkeltur, eller bare en tur til takterrasen osv. Vi snakker med brukerene, og jobber for at alle skal føle seg verdsatt. Takknemligheten vi møter i vårt arbeid er så enorm, og man får minst like mye ut av dagene sammen med beboerene, som dem gjør. 

Kalfaret trenger enda fler frivillige, så dersom du har tid til overs meld deg gjerne som frivillig. Vi er med på å endre den siste delen av livet til eldre. Vi gjør at mennesker føler seg sett, hørt og verdsatt. Jobben vi gjør er viktig, men det går ikke uten en stor frivillig gruppe. Så om du noen gang har tenkt tanken (eller tenker den nå) så meld deg på! 

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å delta på dette, og jeg er veldig glad for at jeg kan bidra til å forbedre andre sin hverdag. 

HUSK! Du kan enda stemme på meg helt frem til 26. Juli. Da sender du "Missu 4" til 1963! (20kr) 
Kontakt meg gjerne for samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Video- en dag som skjønnhetsutøver
SEVEN- Outfit pictures and the onlie store!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på