fbpx

Video- en dag som skjønnhetsutøver

P1640198

:Inneholder annonser:
For noen dager kom videoen fra beautycampen som finalistene deltok på i begynnelsen av juni. Nå kan jeg endelig dele den med dere! 

Beautycampen var de siste forberedelsene i gruppen før finaledagen. Vi gikk catwalk på Karl Johan, ble stylet av det flinkeste teamet til Studio S Style, øvde catwalk med Klara, fikk flotte produkter fra Fred Hamelten, Linn Nguyen Permanent Makeup og GoFit. Annet enn dette spiste vi god mat på grilleriet, og Grand Cafe i Oslo (middagen er ikke filmet, men det var en utrolig fin slutt på dagen vår sammen).

Jeg er så glad jeg valgte å melde meg på Miss Norway i år, og jeg anbefaler alle andre unge jenter til å gjøre det samme. Dette er ett år jeg aldri vil glemme. Jeg har vokst som person, og er utrolig takknemlig for alt jeg har fått oppleve. Meld dere på Miss Norway 2019 NÅ! 

HUSK! Du kan enda stemme på meg helt frem til 26. Juli. Da sender du "Missu 4" til 1963! (20kr) 
Kontakt meg gjerne for samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 
Throwback
Dagen jeg har ventet på
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på