fbpx

Throwback

Hei alle sammen

Det er ikke så lenge igjen til finalen.. Det er kun 15 dager igjen og jeg gleder meg og er kjempespent. Har fått ordnet meg aftenkjole, bikini og cocktailkjole, så nå venter jeg bare spent på den store dagen.

Jeg ser tilbake på hva jeg har gått gjennom og hvordan jeg fra starten og helt fram til nå har klart meg. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har kommet så langt, hadde aldri trodd det men jeg er stolt av meg selv og gitt meg selv motivasjon og fått tips og hjelp av andre for å nå så langt.

Photo : Knut Yrvin

Gjennom denne konkurransen har jeg blitt en bedre person og føler meg mye mer selvsikker enn det jeg har vært tidligere. Jeg har lært hvordan man skal gå catwalk av vår dyktige coach Klara Szalai. Jeg har også fulgt masse tips fra de tidligere vinnerne fra 2017. Jeg har lært hvordan man skal blogge, snakke med pressen og hvordan man skal få i tak i samarbeidspartnere. Selvom jeg ikke har noen samarbeidspartnere så har jeg jobbet veldig hardt om å få det, det er ikke alltid bedrifter har muligheten men det har jeg forståelse for og prøver fortsatt! (man skal aldri gi opp , plutselig så lykkes man)

Påmelding til Miss Norway 2019 er nå i gang, om du føler at du har det lille ekstra eller ønsker å presentere Norge i Miss Universe 2019 er det bare å melde seg på HER!

Videoen fra Beautycampen som jeg deltok i den 2.juni er nå ute, og her er den:

Det var en utrolig fin helg som jeg ser tilbake på og savner! Det var kjempe koselig og lærerikt!

Husk å stem på meg som årets favoritt!
Da sender du SMS til 1963 med Missu 7.
(Tjenesten koster 20 kr)
Tusen takk til alle som heier og har stemt på meg!

Instagram min: Sandrasuka98
Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift/firma vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

 

 - Sandra Afriyie Tito

Video - Det begynte som en spøk, men her er result...
Veien frem mot finalen i Miss Norway 2018
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på