fbpx

Norsk?

Hei alle sammen.

Jeg har opplevd gjennom hele konkurransen at det alltid er en eller annen person som rakker ned på meg fordi de mener at jeg ikke er norsk og kommer aldri til å bli det og at hudfargen min aldri kommer til å bli hvit uansett hvor hardt jeg prøver .

Jeg kommer aldri til å bli hvit det vet jeg. Jeg er stolt av min hudfarge og ikke minst STOLT av å være den jeg er.

Jeg er kjempe heldige som har foreldrer som kommer i fra Ghana. De har ofret så mye og flyttet fra alt som var nært og kjært for å gi meg og mine søsken et bedre liv og mulighet til for eksempel utdanning osv. Jeg digger musikken , varmen og gleden de har i Ghana. Det er 6 år siden jeg var der sist og føler at jeg savner det.

Jeg har alltid følt meg norsk og hver gang noen spør hvor jeg kommer ifra så svarer jeg Bodø. Jeg har bodd i Bodø helt siden jeg ble født! Foreldrene mine har bodd i Norge lengere enn de har bodd i demmes eget hjemmeland. Foreldrene mine føler seg norsk de også! Vi spiser norsk mat , vi snakker norsk hjemme, vi hører på norsk musikk , vi ferier 17.mai og alle de høytidene som er her i Norge osv.


Hva vil det egentlig si å være norsk ? Hvordan kan man definere det å være norsk?

Kongen har selv sagt :
«Uansett språk, opprinnelse, statsborgerskap eller tro så er man norsk så lenge man føler seg norsk og hjerte ditt er i landet»

Her er en video jeg fant på YouTube lagt ut av Dagbladet av talen til Kong Harald :
I Miss Norway konkurransen kan man delta så lenge man har norsk statsborgerskap og har en tilknytting / og ønsker å representere Norge i Miss Univers og Miss World. I Miss Norway er det ingen som snakker om hudfarge eller kroppspress.. Har hværtfall ikke opplevd det!

Verden er på vei til å bli større og større .. vi må virkelig få bort disse små skillene og stå sammen.

Husk å stem på meg som årets favoritt!
Da sender du SMS til 1963 med Missu 7.
(Tjenesten koster 20 kr)
Tusen takk til alle som heier og har stemt på meg!

Instagram min: Sandrasuka98
Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift/firma vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

 

 - Sandra Afriyie Tito

My Fashion Tips - Tønsbergblad.
Mitt år som Miss Norway deltager
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på