fbpx

3 dager igjen

Hei alle sammen. 

Nå er det ikke så lenge igjen til konkurransen, det er kun 3 dager igjen og jeg reiser nedover til Oslo i morgen for å gjøre siste finish. Har allerede startet å pakket , men er ikke helt ferdig enda. Skal snart dra å hente finale kjolen min der jeg kjøpte den og pakke den forsiktig ned i kofferten min. I kveld skal jeg på jobb og etter jobb skal jeg også få massert hender, føtter og rygg før avreise. Jeg gleder meg så mye til finalen! Vet at både familie og vennene mine kommer for å støtte meg.

Om du trenger billetter til finalen er det bare å ta kontakt med meg på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Finalen befinner seg i Oslo, lørdag 28.juli.

I dag er også nest siste dag for SMS konkurranse. SMS konkurransen avsluttes imorgen 23:59. Om du enda ikke har stemt eller har stemt på meg å ønsker at jeg skal vinne årets favoritt er det fortsatt ikke forsent. Du kan stemme hvor mange ganger du vil på meg!

Sende SMS «Missu 7» til 1963
(Tjenesten koster 20,- per stemme)


Tusen hjertelig takk til alle som har stemt på meg og alle som har støttet meg gjennom hele konkurransen. Jeg har vært så utrolig heldig og få opplevd det å være finalist i Miss Norway 2018.

Ønsker dere alle en flott dag videre <3

Om du enda ikke har sett min presentasjonsvideo så finner du den her :

Instagram min: Sandrasuka98
Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift/firma vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

 

- Sandra Afriyie Tito

Finaledagen nærmer seg
Bli med å vinn
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på