fbpx

Mitt beste tips mot blank hud

Hei alle sammen!

Jeg er sikkert ikke den eneste som har «fet hud» så derfor valgte jeg å skrive et innlegg om tips til hva man kan gjøre får å unngå å få blank hud og hvordan man kan få huden til å holde seg matt.

Det jeg gjorde for å forebygge at min hud skulle bli blank/skinnende er at jeg brukte aloe-vera fra en aloe-vera plante som vi har stående hjemme. Jeg knekte den i to og brukte gelèen til å massere i ansiktet og lot den være på i 3-5 min før jeg skylte det av med lunket vann. Så brukte jeg en håndduk til å tørke huden min med. Selvom mange tenker at huden ikke trenger mer fuktighet med krem så mener jeg at det er feil. Man trenger fuktighet og da er det greit å påføre huden med litt krem etterpå, kremen trenger ikke å være så tykk! Det er viktig at huden for en riktig balanse.

Jeg skyller og vasker huden hver dag, hver morgen og kveld! Skrubber ansiktet opptil 3 ganger i uken også siden jeg er plaget med fet hud i ansiktet.

Når jeg bruker sminke er det veldig viktig for meg at jeg får matt hud etterpå. Det jeg bruker er en god primer og når jeg er ferdig med sminken bruker jeg setting spray som gir en matt finish og setter sminken på plass. Noen pleier også å bruker setting powder og det funker på samme vis bare at man må huske å børste det bort etter noen minutter. Bruker også noen ganger blotting paper om jeg føler at ansiktet mitt produserer mye fett. Blotting paper absorberer overflødig glans fra ansiktet uten at man skal bekymre seg for at sminken skal bli ødelagt.

Husk å stem på meg som årets favoritt!
Da sender du SMS til 1963 med Missu 7.
(Tjenesten koster 20 kr)
Tusen takk til alle som heier og har stemt på meg!

Instagram min: Sandrasuka98
Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift/firma vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

 

 - Sandra Afriyie Tito

Min reise gjennom Miss Norway
MISS NORWAY 2018- My Journey
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på