fbpx

Den siste tiden

Hei alle sammen!

 

Endelig er den etterlengtede juleferien kommet. Gleder meg så mye til å kunne slappe av og julaften spesielt. Kan ikke vente til julemiddagen og bare det å få ha en skikkelig koselig feiring med familien min.

Smiler altså stort for juleferie!:D

 

 Skal fortelle dere litt om hva som har skjedd i den siste tiden.

 

Det første jeg ønsker å begynne med var at jeg har endelig fått lappen! Den 27. november skjedde dette. Utrolig gøy å herlig og endelig kunne kjøre.

Før oppkjøringen min var jeg nervøs, men etter at jeg satt meg i bilen og sensoren var så hyggelig, roet jeg meg helt og bare nøt hele førerprøven.

Her er et bilde av meg rett etter at jeg bestod førerprøven.

 

 

På HTG klarte vi også å samle inn 113 000kr til strømmestiftelsen ved salg av julekalendere. Er så stolt over at vi i strømmekomiiteen klarte å lage så gøye kalendere med utrolig mange gode premier. HTG elvene har også vært så flinke å selge kalendere som førte til at vi klarte å samle inn så mye. Herlig å kunne støtte med så mange penger til en så god sak!

Her er bilde av kalenderen vi fikset.

 

Tok også opp naturfagen fra Vg1, siden jeg ikke var så veldig fornøyd med karakteren min der. Privatisteksamen var utrolig nervepirrende og langt i fra det morsomte jeg har gjort. Eksamen foregikk slik at jeg kommer dit og får vite oppgaven min 45 minutter før jeg skal inn å snakke om dette med en eksamnitaor og en sensor. Dette betyr jo at jeg egentlig må kunne det meste fra hele boka for å klare det.

Fikk oppgave fra det kapittelet jeg sliter mest med som er kjemi, men klarte å komme meg opp en karakter ekstra i faget og er så utrolig fornøyd og glad at jeg klarte dette. Øvde i mange uker, mange timer til dagen! En ting er sikkert, hard jobbing lønner seg!

Her er meg noen minutter før jeg skal inn og ha selve eksamenen.

 

 

Klem Andrea Nicole <3

 

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg ta gjerne kontakt.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob: 90804231

Hvordan jeg fikk Miss Universe håret
1+1=?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på