fbpx

Det nærmer seg semifinaleuttak

Hei dere, og god kveld<3

Nå nærmer det seg semifinaleuttak, noe jeg synes er kjempespennende. Det er alltid gøy med noen nye utfordringer! Det er mye som har skjedd i det siste, og mer skal skje. Jeg har for noen uker siden vært på fotoshoot med @fotomarengranaas som alltid stiller opp for å ta bilder. Dette er bilder som jeg håper kan få meg videre med i konkurransen<3 Vi tok bildene ganske tidlig fordi det var mye som skjedde i den perioden med både skole og ny jobb (butikkansatt). Det begynner å nærme seg 10. februar (semifinaleuttak) og jeg ønsker å dele bildene som Maren tok av meg. Maren er en utrolig flink fotograf, som elsker det hun gjør. Jeg er utrolig takknemlig for at hun vil samarbeide med meg, og hjelpe meg på dette eventyret.

Men selv om det nærmer seg semifinaleuttak er det fortsatt litt tid igjen før en siste avgjørelse! Til lørdag skal jeg på Functional Fitness for Australia som er en CrossFit økt hvor man skal "samles, svette og bidra til situasjonen i Australia via en personlig donasjon <3

Uansett så ønsker jeg å vise bildene som flinke Maren har tatt av meg i forhold til uttak til semifinalen (fritidsklær, nærbilde, cocktaile-kjole og treningstøy). Sjekk henne ut på Instagram: https://www.instagram.com/fotomarengranaas/

 

 

Ha en nydelig kveld videre<3<3<3

 

Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, send gjerne en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: @sunniva3

 

Intervju med S24by
Bak kulissene
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på