fbpx

Dette er meg!

Heihei, alle sammen! Da jeg så at det ble søkt etter kandidater til Miss Norway 2019, ble jeg veldig nyskjerrig og hadde lyst til å melde meg på med en gang! Så da gjorde jeg rett og slett det, og det er da grunnen til at jeg sitter her i kveld og skriver dette innlegget. Jeg visste ikke så mye om konkurransen, så jeg måtte lese meg opp, men det virker utrolig spennende og er definitivt noe jeg ønsker å være med på! Og da jeg skjønte at man skulle skrive noen blogg innlegg, tenkte jeg at jeg skulle starte bloggen ved å si litt om meg selv, slik at dere alle kan bli bedre kjent med meg! 

Mitt navn er Amalie og jeg er 18 år og kommer fra Drammen. For tiden går jeg på skole, og jobber som treningsinstruktør. Mine interesser er å synge og danse og jeg har drevet med det siden jeg var veldig liten, så det er noe som betyr mye for meg. Jeg har også blitt veldig glad i å trene, og nå i mars dette året ble jeg ferdig utdannet som treningsinstruktør og har nå begynt å jobbe på SatsElixia. Det er en veldig fin jobb å ha, som gir meg så utrolig mye, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg startet med det! Ellers er jeg veldig glad i fotografering (og å bli tatt bilder av haha), mote og trender, reise og ellers være sosial med venner. 

Håper det ga en litt mer følelse av hvem jeg er og at dere ønsker å følge meg videre! 

 

Vi blogges, Amalie.

Du er god nok
Skjønnhet
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på