En hjertesak

amnesty-logo-01

God morgen!

I dag våknet jeg til en viktig pakke i posten fra Amnesty Norge. 

Jeg leste nylig om en sak på Amnesty sine nettsider om at regjeringen i Uganda vil innføre dødsstraff for homofile. Videre leste jeg at homofili er kriminalisert i 68 land, og at i 8 land kan du blir dømt for døden for homofili. Rettferdighet og likestilling har alltid vært viktig for meg, og det gjorde vondt å lese dette og innse at dette faktisk er en realitet for mange. 

Etter jeg hadde lest saken ville jeg gjøre det jeg kunne for å vise min støtte, selv om det ikke var all verden. Jeg bestilte et regnbuebånd, som viser at jeg støtter Amnesty og deres arbeid for LHBT-samfunnet. 

Jeg tror på at om alle gjør det de kan for å støtte sine medmennesker, vil det gjøre en forskjell i det store og hele. Ved å bære et regnbuebånd føler jeg også at jeg ikke bare viser min støtte til Amnesty sitt arbeid for LHBT-samfunnet, men også alt annet de arbeider for. 

På Amnesty sine sider får du flere muligheter til å vise din støtte. Du kan gi en gave, bli SMS-aktivist, gi en gave i ditt testament eller gjøre som meg og bære et regnbuebånd. Hvilke alternativ du velger har ikke mye å si, det viktigste er at du gjør noe. 

Når du gir et bidrag til Amnesty Norge går 89% av pengene til å arbeide for menneskerettighetene, 6% går til innsamling og 5% går til administrasjon. 

Jeg kommer til å bære mitt regnbuebånd for å vise min støtte, gjør det du også!

Link til Amnesty Norge: https://amnesty.no/stott-oss

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, send meg gjerne en mail på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Instagram: @martethorstad

Ha en god helg alle❤️

(Coverbilde tatt fra Google)

 

 

"Nå er det hennes tur" TV-aksjonen 2019
Jeg gjør ting jeg ikke kan: striper håret
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på