fbpx

En hjertesak

amnesty-logo-01

God morgen!

I dag våknet jeg til en viktig pakke i posten fra Amnesty Norge. 

Jeg leste nylig om en sak på Amnesty sine nettsider om at regjeringen i Uganda vil innføre dødsstraff for homofile. Videre leste jeg at homofili er kriminalisert i 68 land, og at i 8 land kan du blir dømt for døden for homofili. Rettferdighet og likestilling har alltid vært viktig for meg, og det gjorde vondt å lese dette og innse at dette faktisk er en realitet for mange. 

Etter jeg hadde lest saken ville jeg gjøre det jeg kunne for å vise min støtte, selv om det ikke var all verden. Jeg bestilte et regnbuebånd, som viser at jeg støtter Amnesty og deres arbeid for LHBT-samfunnet. 

Jeg tror på at om alle gjør det de kan for å støtte sine medmennesker, vil det gjøre en forskjell i det store og hele. Ved å bære et regnbuebånd føler jeg også at jeg ikke bare viser min støtte til Amnesty sitt arbeid for LHBT-samfunnet, men også alt annet de arbeider for. 

På Amnesty sine sider får du flere muligheter til å vise din støtte. Du kan gi en gave, bli SMS-aktivist, gi en gave i ditt testament eller gjøre som meg og bære et regnbuebånd. Hvilke alternativ du velger har ikke mye å si, det viktigste er at du gjør noe. 

Når du gir et bidrag til Amnesty Norge går 89% av pengene til å arbeide for menneskerettighetene, 6% går til innsamling og 5% går til administrasjon. 

Jeg kommer til å bære mitt regnbuebånd for å vise min støtte, gjør det du også!

Link til Amnesty Norge: https://amnesty.no/stott-oss

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, send meg gjerne en mail på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Instagram: @martethorstad

Ha en god helg alle❤️

(Coverbilde tatt fra Google)

 

 

"Nå er det hennes tur" TV-aksjonen 2019
Jeg gjør ting jeg ikke kan: striper håret
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på