"Nå er det hennes tur" TV-aksjonen 2019

IsabelKemi-Frsteshoot2530 foto:StudioHodne

God lørdag alle!

I morgen er det tid for den årlige TV-aksjonen. Og TV-aksjonen NRK 2019 går til hjelpeorganisasjonen CARE. CARE arbeider for å gi kvinner muligheten til å tjene egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. 

CARE skal gi 400.000 kvinner muligheten til å starte egen bedrift, få egen inntekt og få en stemme i lokalsamfunnet. ​TV-aksjonsmidlene går til CAREs arbeid i ni land: Niger, Mali, Den demokratiske republikken Kongo, Burundi, Rwanda, Myanmar, Afghanistan, Jordan og Palestina. 

TV-aksjonen NRK har blitt arrangert en søndag i oktober hvert år siden 1974. Og fra 1974 har det norske folket samlet inn hele ni milliarder kroner som har hjulpet mange mennesker rundt om i verden. 

I morgen skal jeg også gå som bøssebærer for TV-aksjonen. Arbeidet CARE gjør er helt fantastisk! Og hjelpe kvinner ut av fattigdom er et så viktig prosjekt. Noe jeg virkelig brenner for. Men det trengs rundt 100.000 bøssebærere for å klare å dekke de fleste hjem i Norge. Så jeg håper alle som har muligheten, har meldt seg som frivillig. For «Nå er det hennes tur».

-Isabel 

Bilderesultat for tv aksjonen 2019 care

bilde hentet fra:https://care.no/aktuelt/tv-aksjonen-2019

 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

 

 

Ikke bare utseende!
En hjertesak
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på