fbpx

"Nå er det hennes tur" TV-aksjonen 2019

IsabelKemi-Frsteshoot2530 foto:StudioHodne

God lørdag alle!

I morgen er det tid for den årlige TV-aksjonen. Og TV-aksjonen NRK 2019 går til hjelpeorganisasjonen CARE. CARE arbeider for å gi kvinner muligheten til å tjene egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. 

CARE skal gi 400.000 kvinner muligheten til å starte egen bedrift, få egen inntekt og få en stemme i lokalsamfunnet. ​TV-aksjonsmidlene går til CAREs arbeid i ni land: Niger, Mali, Den demokratiske republikken Kongo, Burundi, Rwanda, Myanmar, Afghanistan, Jordan og Palestina. 

TV-aksjonen NRK har blitt arrangert en søndag i oktober hvert år siden 1974. Og fra 1974 har det norske folket samlet inn hele ni milliarder kroner som har hjulpet mange mennesker rundt om i verden. 

I morgen skal jeg også gå som bøssebærer for TV-aksjonen. Arbeidet CARE gjør er helt fantastisk! Og hjelpe kvinner ut av fattigdom er et så viktig prosjekt. Noe jeg virkelig brenner for. Men det trengs rundt 100.000 bøssebærere for å klare å dekke de fleste hjem i Norge. Så jeg håper alle som har muligheten, har meldt seg som frivillig. For «Nå er det hennes tur».

-Isabel 

Bilderesultat for tv aksjonen 2019 care

bilde hentet fra:https://care.no/aktuelt/tv-aksjonen-2019

 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

 

 

Ikke bare utseende!
En hjertesak
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på