fbpx

Ikke bare utseende!

God kveld alle sammen :) 

I dag har vært en utrolig spennende dag! Jeg har nemlig deltatt på Missekurs og fått så mye bra og nyttig informasjon. Vi lærte mer detaljert om hva Miss Norway egentlig er og hva konkurransen virkelig går ut på. Det var utrolig lærerikt og det var kjempekoselig å bli bedre kjent med noen av de andre deltagerne også!

En ting jeg syntes er utrolig viktig å formidle når det kommer til skjønnhetskonkurranser er at det er så utrolig mye mer enn bare å se bra ut. Mange tror kanskje det er det eneste som skal til for å nå langt i en slik konkurranse, men det er en stor feiloppfatning. En skjønnhetsutøver, som det heter, er hardtarbeidende, sterke og selvsikre jenter som har bra verdier og store mål som de jobber dag ut og dag inn for å oppnå. 

Å være deltager i Miss Norway innebærer veldig mye arbeid og egeninnsats og man får absolutt ingenting gratis. Det er noe jeg selvfølgelig var veldig klar over da jeg meldte meg på og i dag lærte jeg bare enda mer om hvor bra forbilder man kan være og hvor viktig arbeidet man, både i konkurransen og som vinner, gjør! Det hjelper som sagt ikke å bare kunne se bra ut på bilder, for det kan jo faktisk hvem som helst gjøre, det krever en vilje og et stort ønske om å forbedre noe eller få en plattform til å kunne hjelpe til med det man virkelig brenner for. 

I Miss Norway er det et poengsystem, hvor veldedig arbeid, sponsoravtaler og blogging er oppgaver man må utføre for å få poeng til å gå videre i konkurransen. Jeg har allerede flere store planer og ideer for tiden fremover og jeg ble etter i dag bare enda mer motivert til å gi alt! Det er virkelig bare å følge med her på bloggen min i tiden som kommer, for det er mye spennende i vente!

 

Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Min barndom på fattigdomsgrensen
"Nå er det hennes tur" TV-aksjonen 2019
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på