fbpx

Mine bilder til semifinaleuttak!

Mine bilder til semifinaleuttak! Foto: Studio Hodne

Hei hei alle!

Da var det dags for å levere bilder til semifinaleuttaket.
Jeg har sett frem til denne dagen. Og både fotografen min Pål fra Studio Hodne og jeg har jobbet hardt mot dette. Det har vært en utrolig gøy prosess å jobbe med en så kreativ fotograf. Jeg har stadig lært nye ting, både om det som skjer bak og foran kamera. Og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med resultatet! 
Tusen takk til organisasjonen for denne muligheten, og tusen takk til MUA og fotograf!

Under finner dere bilder i cocktailkjole, fritidsantrekk, idrettsantrekk og portrett.
Bildene er tatt i studio hos Studio Hodne i Sarpsborg, og ute i Fredrikstad sentrum.

📸Fotograf: Studio Hodne

💄MUA: Tonje Bøe

 

Da håper jeg bildene falt i smak. 

-Isabel

 

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor kontakt meg gjerne på mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på Instagram.

 

 

  669 Hits
669 Hits

Lihkku sámealbmot beivvin!

Lihkku sámealbmot beivvin! Foto: Studio Hodne

Hei hei alle! 

I dag er det 6. Februar og samefolkets dag! Jeg ville bruke anledningen til å gratulere alle samer med dagen, både i Norge og resten av Norden. Lihkku sámealbmot beivvin! 

Gratulerer med dagen til venner, familie og bekjente. Selv om jeg ikke har lært meg språket, så er jeg stolt av å være meg. Og så glad for at samisk kultur blir vist frem mere i blant annet filmer som Frost og i musikk med for eksempel MGP. Det er viktig å løfte frem alle urbefolkninger. Og vi som har samisk blod i oss skal være stolte av det.

Jeg håper alle har en fantastisk dag. Og at alle der ute er stolt av hvor de kommer fra, uavhengig. 

Lihkku sámealbmot beivvin❣️Gratulerer med samefolkets dag!

Klem

-Isabel 

 

Bilderesultater for sameflagget

bilde hentet her

  276 Hits
276 Hits

Sol, Trening og Mandag!

Sol, Trening og Mandag! Foto: Studio Hodne

God mandag alle! 

Håper dere alle har hatt en flott start på uken. 

Jeg startet dagen med en rask tur på gymmen. Siden jeg hadde litt lite tid ble det bare en halvtimes cardio. Mandag betyr trim for eldre. Og i dag tenkte jeg å nyte det fine været med å gå til eldresentret. Solen skinner i Fredrikstad selv om det er litt kaldt ute. Og er det en ting jeg elsker å gjøre i Fredrikstad, så er det å nyte Glomma. Jeg tok byfergen fra sentrum til Gamlebyen, og gikk derifra til der jeg har trimgruppen.  

Dagens trim gikk supert! Nå er det noen uker siden vi startet det nye treningsprogrammet, så vi har endelig kommet ordentlig inn i det.  

Etter trimmen tok jeg meg en tur innom gamlebyen, der jeg hilste på geitene, og kjøpte meg en kaffe. Mandagsmorgener er så herlige, og ingenting er bedre enn å starte uken med nydelige omgivelser, dyr og positive opplevelser. 

Har også valgt ut bildene til semifinaleuttaket nå, så nå skal de bare bearbeides, så er de klar til å legges ut.  Gleder meg til å vise dere resultatet. 

-Isabel 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å sponse meg, så kontakt meg gjerne på Instagram eller på mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  282 Hits
282 Hits

Appreciate Every Day

Appreciate Every Day Foto: Studio Hodne
God mandag alle.
 
I dag tenkte jeg å blogge litt om et tema jeg tenker mye på. Som jeg har nevnt før i bloggen er jeg ganske opptatt av karma, energi og law of attraction. Uavhengig om man tror på det eller ikke, så hjelper det meg til å reflektere og verdsette det jeg har. Og noe av det jeg legger størst vekt på er det å vise takknemlighet ovenfor livet.
De siste døgnet har vært ganske preget av nyhetene om dødsfallet til basketlegenden Kobe Bryant. Så tragisk som det er, er det en påminnelse om hvor dyrebart livet er. Og jeg tror vi alle kan lære litt av dette. Livet til basketlegenden var vel kanskje det vi ofte tenker på som ideelt og perfekt. Med en vakker partner, flotte barn og nok av penger på konto. Et liv fylt med opplevelser, talent og status. Men på slutten av dagen er vi alle bare mennesker.
Jeg tror denne tragiske ulykken har gjort et så stort inntrykk på folk og media fordi vi ofte tenker vi er litt "urørlige" om vi oppnår en viss suksess. Men livet er en dyrebar gave vi ofte tar litt for gitt. Det er viktig å leve i nuet og sette pris på alle øyeblikk. Det gjelder å se det positive i alle situasjoner. Selvfølgelig er det vanskelig i starten, om vi er vant til å fokusere på det vi ikke har. Men med litt øvelse kan vi se verden mer positiv. Det er mange som ber og drømmer om det vi tar for gitt, som et tak over hode, mulighet til utdanning eller mat på bordet.  Så sett pris på livet slik det er i dag. Si takk til kjæresten eller vennen din for at de er der for deg. Vær takknemlig for små gleder i hverdagen. Og lev livet fullt ut. Søk på drømmejobben, spis det du vil, følg drømmene dine og aldri la noe gå usagt. Livet er en gave. Viktigst av alt er å alltid vise takknemlighet.
 
-Isabel 
 
 
  348 Hits
348 Hits

Endelig helg!

Endelig helg!
God kveld dere!
 
Håper alle har det fint!
Da var det endelig helg igjen. I dag startet jeg dagen med en god økt på gymmen og en tur i badstua. Synes det er deilig for å slappe ordentlig av i kroppen, eller hvis man føler meg litt støl. Jeg tror generelt badstuer er godt for kropp og sjel, så bruker den så ofte jeg kan. Etter gymmen møtte jeg opp med noen venner på kafe, og senere hadde jeg et møte med noen veldig interessante mennesker angående en jobbmulighet. Så blir spennende å se hva som skjer med det. Synes forresten det er utrolig gøy at vi har fått opp en topp 15 liste på bloggen! Jeg tror det blir å motivere oss til enda flere blogginnlegg. Gleder meg så mye til semifinale uttaket, og blir spennende å se hvem av oss som går videre til neste runde. Bare noen uken igjen nå.
 
Eller skjer det ikke så mye i helgen. I morgen skal kjæresten og jeg på middag hos noen venner fra klubben. Er ikke så lenge igjen til FFK starter opp med treningskamper, så er nesten siste sjanse til å arrangere hyggelige middager som dette. Så morgendagen blir koselig! Skal se om jeg får blogget litt da også.
Håper dere alle får en fantastisk helg.
 
-Isabel 
 
Hvis DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, kontakt meg gjerne på mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram.
  232 Hits
232 Hits

Midweek

Midweek Foto: Studio Hodne

Hei hei alle!  

Håper dere alle har det fint.  

Jeg har nettopp kommet hjem fra gymmen. Har hatt noen dager av nå.  

Mandag var en kjempe produktiv dag. Som vanlig startet jeg uken med trening for eldre på et eldrehjem i Fredrikstad. Denne uken hadde jeg laget nytt treningsprogram og spilleliste. Det var gøy å endelig få testet det ut. De siste årene har de for det meste kjørt samme treningsrutine i trimgruppen, så de virket veldig fornøyde med litt forandring. Jeg merker også hvor positiv uken min blir når jeg får starte mandagen med den flotte gjengen.  

Mandag ettermiddag hadde jeg avtalt shoot med fotografen min Pål fra Studio Hodne. Vi har utvekslet ideer og inspirasjon til shooten i flere uker. Som dere sikkert vet er det ikke lenge til semifinale bilder skal leveres inn. Det blir utrolig gøy å se bildene til alle. Jeg er så spent på det ferdige resultatet. Denne gangen fikk vi med oss en MUA på teamet. Fantastiske Tonje Bøe ordnet flere sminkelooks i løpet av ettermiddagen/kvelden. Og vi var først ferdig med photoshooten i 21 tiden.  

Etter så mange uker med forberedelser, var det godt å endelig få den fotograferingen unnagjort. Selv om jeg elsker å være foran kamera, så krever det mye planlegging og tid. Takk til det fantastiske teamet for en morsom og gøyal kveld. 

Jeg gleder meg til å dele de ferdige bildene med dere her på bloggen, og på Instagram. 

Ellers ha en flott dag videre! 

-Isabel  

 

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, så kontakt meg gjerne på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Instagram

 

  176 Hits
176 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på