fbpx

Pangstart på Mai!

Pangstart på Mai!

Hei hei alle!

Håper dere alle har en flott helg og koser dere.

De siste ukene har vært helt utrolige. Kan ikke tro at vi allerede er i Mai, jeg ble 23 år i går (!) og jeg er i en finale i Miss Norway 2020! Tiden har gått så utrolig fort.  
Jeg var i Bodø å besøkte mamma når jeg fant ut jeg var i en finale. Og siden da har jeg brukt tid på fordøye nyhetene og reflektere litt. 

Det har også blitt skrevet mye de siste ukene om oss deltakere. Noe som er kjempe gøy! Vi ble nevnt i den kjempepopulære nettsiden Angelopedia, som skriver om skjønnhetsutøvere og konkurranser. Det er en av de største nettsidene innen missekonkurranser og tror de har flere millioner lesere. Så det er kjempe stas. Les posten om oss HER! 
Jeg er også nevnt som favoritt til å vinne krona på Coolbet's side. Personlig har jeg aldri hatt noe interesse for betting eller slikt. Men må si det er gøy å se uansett. Jeg setter så stor pris på all støtte jeg har fått i konkurransen. Det blir så spennende å se hva som skjer videre de neste månedene. 

PS: Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk i anledning bursdagen min! Dere er best!

-Isabel 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, kontakt meg gjerne på Mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Instagram.

 

 

Angelopedia!
1. Mai, Arbeidsdag?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på