fbpx

BEAUTY DAYS!

BEAUTY DAYS!

//Annonse// 

Hei hei alle! 

Håper det står bra til med dere.  

Jeg har vært så utrolig travel i det siste. Mange kule ting på gang både hjemmefronten og ellers. Men nå begynner ting å roe seg litt ned. Noe som gir meg tid til å blogge litt igjen. I dag vil jeg nemlig fortelle dere om en utrolig kampanje! 

Artimis Medical Beauty på Bygdøy allé på Frogner kjører nemlig Beauty days nå!  
Det vil si Artimis signaturbehandling (min favoritt) som består av 4 behandlinger (Ordinærpris 9100Kr), til kun 5600Kr!  
 
Så signaturbehandlingen består av:

  • Kjemisk peel
  • Mesoterapi
  • Medisinsk Dermapen
  • LED lys

Og dette hjelper med å stramme huden, minsker porer, jevner ut hudtonen samtidig som den forbedrer hudkvaliteten på kortest mulig tid. Selv er jeg helt forelsket i behandlingene til Maryam hos Artimis. Spesielt den kjemiske peelen. Den hjalp meg så mye med å få tilbake huden min etter en periode med mange urenheter. Og det er ingen hemmelighet at jeg elsker meso. Så de av dere som har vurdert behandling eller konsultasjon hos Artimis så burde dere gripe sjansen nå! Kampanjen varer til 16. Juni! 

 
(behandling med kjemisk peel hos Artimis, bilde 2 er to dager etter behandlingen når huden begynner å flake av)

NYE favoritter! 

Ellers har jeg også fått en ny favoritt til sminkepungen min. Nemlig min ny foundation med solfaktor 50+ fra Innoaesthetics. Den kommer i en nydelig liten beholler med speil og matchende svamp, og selve produktet blender så fint inn i huden og levner en gylden farge. Elsker denne! 

 Jeg har også begynt å bruke en spesiell hårkur + serum for hårvekst etter en hår/hodebunnsanalyse fra Artimis. Jeg har naturlig tynt hår, men disse produktene skal hjelpe meg med å forbedre håret samt hjelpe det med å vokse lengre og tykkere. Jeg startet med disse for ca 1 mnd siden, og merker allerede en forbedring spesielt i vikene og ved babyhårene i panna. Men forventer enda bedre resultater om et par mnd. Produktene er av Rebeca Doran og er levert av Artimis Medical Beauty. 

Dere finner mere info om behandlinger og priser HER
Alle produkter finner dere hos Artimis Medical Beauty som ligger på Bygdøy Allé 55, i Oslo (Tlf:22555999/ 93926120)

Så alle! Husk å ta tid til selvpleie og ta vare på huden deres. Finnes ikke bedre investeringer enn dere selv. Jeg skal jobbe litt videre nå. Men nå som jeg har mer tid, så blogges vi snart igjen!  

PS: Ikke lenge igjen til Beauty Camp med missene og organisasjonen i Oslo. Gled dere til mange kule poster/bilder fra dagen.

 

-Isabel

 

 

 

Stort oppslag i Sørlandsavisen!
Catwalk practice with Helene, Miss Norway 2019
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på