fbpx

Podcast med Spillrådet!

meg-to-

God morgen alle sammen!

I går var en utrolig morsom dag. Jeg var nemlig med på min første podcast! Jeg har verken prøvd radiointervju før eller podcasts. Men herregud for en kul opplevelse.
Jeg ble invitert av Coolbet til å være med på podcasten Spillrådet som kjøres av Christian Brevik og Thomas Måleng. Jeg må ærlig si at gutta er noen av de morsomste jeg har møtt. 

Spillrådet er en podcast som dreper myter fra spillverden og viser frem det som rører seg bak kulissene i Spill-Norge. Jeg er visst favoritt til å vinne Miss Norway på oddsen til Coolbet. Og i den anledning ble jeg invitert med på neste episode.
Vi snakket litt om Miss Norway, hva som skjer videre i konkurransen og selvfølgelig litt fotball!😂 ( aldri en dag uten fotball). Det ble til og med litt TikTok etter innspillinga. Absolutt en episode verdt å høre på.

Uansett! En morsommere gjeng skal man lete lenge etter. Det var jovial stemning i studio, og mye tullprat mens mikrofonen var av.
Alt i alt en fantastisk dag, mye latter og til og med litt dansing🙈
Jeg skal selvfølgelig blogge med en gang podcast episoden kommer ut, slik at dere alle får høre den. Men dere kan også finne podcasten på Spotify og Apple Podcast. 
Ønsker alle en trivelig Fredag videre.

Klem

-Isabel  

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, kontakt meg gjerne på mail eller Instagram!

Stem på meg ved å sende "MISSU 9" til 1963! Kr.20 per sms stemme.

Angrep mot sykehus
Den perfekte treningspartner
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på