fbpx

Presentasjonsblogg!

Presentasjonsblogg! Foto: StudioHodne

Hei! 

Mitt navn er Isabel, jeg er 22 år og bor for øyeblikket i vakre Fredrikstad.
Jeg er Født i kirkenes, gikk deler av barneskolen i Fredrikstad og resten i Vadsø og Bodø. Familien min er flerkulturell. Og jeg vokste opp med både Norsk, Russisk og Dansk påvirkning.
Dette har gjort meg mer eventyrlysten og vekket mine interesser for både kultur, historie og språk. 
 
Jeg har blant annet tatt siste året VGS på Norsk-Russisk skole i Murmansk og bodd flere år i Frankrike.
I Frankrike gikk jeg blant annet på 
Novancia Business School, og brukte mye tid på oppleve Europa. Jeg er veldig glad i å reise og håper på å få reist mer de kommende årene. 

På fritiden bruker jeg mye tid med venner både i Norge og i Paris. Jeg er en veldig sosial person som elsker å networke og mingle. Og jeg trives godt på arrangement og kunstutstillinger.
Jeg er veldig glad i kunst og kultur, og maler selv bilder. Det har jeg drevet med i lang tid, og er en flott måte for meg å få brukt min kreative side.
Mens jeg bodde i Paris fikk jeg også prøvd meg foran kameraet. Fra ung alder av har jeg likt å være foran kamera, og nytt oppmerksomhet. Så da jeg fikk muligheten til å bygge egen portfolio med flinke fotografer, takket jeg selvfølgelig ja. 
 

Jeg er en jente som trives best i kreative miljø. Det er med på å inspirere meg og utvikle meg som person. Jeg er også glad i å lese bøker, og jeg er en person som lever etter The law of Attraction. Det å jobbe på seg selv, og videreutvikling både spirituelt og emosjonelt er en stor del av den jeg er.  
Jeg er også veldig energisk, og er glad i fysisk aktivitet. Og sammen med samboeren min som er fotballspiller, lever vi et sunt liv med fokus på kosthold, trening og sport.  

 

Foto: Studio Hodne, MUA: Tonje Bøe

Sponsor arbeid: 

Min sponsor i Miss Norway 2020 er Artimis Medical Beauty som er en medisinsk skjønnhetsklinikk basert i Oslo. Det har vært så morsomt, lærerikt og hyggelig å samarbeide med Artimis Medical Beauty og Maryam som eier klinikken.
Jeg har fått prøvd meg med markedsføring, noe jeg syntes var interessant allerede på Business skole. Og jeg har også vært så heldig å få flere behandlinger innen hud og kropp. Jeg har ikke bare inngått et samarbeid, men et vennskap. 
 
Jeg er allerede godt i gang med å lete etter flere sponsorer, og håper jeg kommer til en finale, slik at jeg kan fortsette med sponsorarbeidet. 

 

Foto:ShotbyMbu

Veldedig Arbeid: 

Under min deltakelse i Miss Norway 2020 har jeg valgt å samarbeide med Frivilligsentralen Fredrikstad. Dette har jeg valgt fordi under Frivilligsentralen får jeg muligheten til å fysisk hjelpe andre mennesker og få være med på å gjøre noe godt for andre. Uavhengig om det er språk-kafe, leksehjelp, som besøksvenn eller om det er trening for eldre. Sistnevnte er noe jeg har et spesielt forhold til, ettersom jeg til vanlig selv kjører trening for eldre. Det gjør jeg vanligvis hver mandag på et lokalt eldresenter. Dette er noe jeg synes er spesielt moro da jeg får ta del i å holde eldre frisk og motivert, samtidig som det gir meg glede og energi i hverdagen.  

Eldrepolitikk og eldreomsorg er noe som betyr mye for meg. Og jeg har et ønske om at alle eldre skal ha et støttesystem, noen å snakke med og noen som gir dem omsorg. Selv har jeg bare en besteforelder igjen, og hun bor i Russland. Min bestemor er heldig som har oss, men det å se hvordan eldre har det i land uten ordentlig eldreomsorg har gjort meg ekstra oppmerksom på akkurat dette. Derfor er det viktig for meg å motivere andre unge til å bli med i sin lokale Frivilligsentral og bli besøksvenn.  

Jeg er også opptatt av mange generelle samfunnssaker, der i blant både dyrevelferd. Jeg deler hyppig innlegg på Facebook og andre sosiale medier der jeg snakker om dyrevelferd og urett mot dyr. Slik kan vi belyse problemet, og bidra til endring av holdninger. Dette er noe som er viktig for meg, da jeg mener alt levende fortjener respekt og et verdig liv.  

Miljø er selvsagt også et viktig tema jeg brenner for. Noe jeg har fått fra min far, som var med på å starte en miljøorganisasjon for å rydde Oslofjorden fra tapte tegner. 

Foto: Studio Hodne, MUA: Tonje Bøe

 

Hjertesak: 

Min hjertesak er kampen mot mobbing og jantelov.
Fra ung alder av ble jeg utsatt for mobbing og utfrysing. Og dette hadde en stor innvirkning på min barndom samt hvordan jeg følte meg. Jeg hadde gode venner og familie som støttet meg, men allikevel tok det lang tid for å få tilbake selvtillit og troen på meg selv.
Derfor er det viktig for meg å advokere for et samfunn og kanskje viktigst, en skolehverdag for unge uten mobbing. Jeg mener dette kan forhindra det økende tallet av unge som opplever både psykiske problemer og angst. Hvis jeg vinner Miss Norway, ønsker jeg å spre budskapet, og besøke skoler rundt i landet. Slik dele mine erfaringer og kunnskap om hvordan få troen på seg selv tilbake. 
 

 

Presentasjonsvideo


Media/ Presse: 

 FB: 
https://www.f-b.no/isabel-22-er-i-hjemmekarantene-etter-gran-canaria-besok-det-var-helt-kaos/s/5-59-1801195 

https://www.f-b.no/nyheter/miss-norway/ffk/miss-norway-deltaker-isabel-22-flyttet-til-fredrikstad-med-ffk-kjaresten-jeg-har-blitt-skikkelig-fan/s/5-59-1636749 

 

S24.by: 

https://www.s24.by/48236/ 

https://www.s24.by/42673/ 

 

Dagsavisen/ demokraten: 

https://www.dagsavisen.no/demokraten/amine-og-isabel-kjemper-om-miss-norway-tittelen-1.1623225?paywall=true 

Finnmarken: 

https://www.ifinnmark.no/isabel-22-er-deltaker-i-miss-norway-2020-jeg-haper-a-vise-at-man-kan-ha-noe-mellom-orene-og-fortsatt-drive-med-slikt/s/5-81-1083109 

 

Klem 

-Isabel 

 

Min presentasjonsblogg
Presentasjonsblogg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på