fbpx

En liten oppdatering fra meg

Hei alle!

Her er en liten oppdatering fra meg :)

Akkurat nå er jeg omtrent på vei ut døren med treningstøy, munnen full av mat, fremdeles en noterende hånd etter dagens studier og en liten oppdatering til dere. 

De siste to ukene har gått kjempefort! Og det har skjedd så utrolig mye. Jeg har startet på studier i Fredrikstad. Der skal jeg ta en sosionom utdanning, men grunnet Korona er det digital undervisning, noe som er like greit for per nå har jeg ingen steder å bo i Fredrikstad. Det er mulig vi nå skal starte med fysiske oppmøter på tirsdager, men da skal jeg klare å pendle :). I tillegg til dette hadde treningssenteret vårt 5 års jubileum på mandag, hvor vi hadde en kjempemorsom trening med gode venner og mimring.

Så alt i alt, her har det ikke skjedd så mye spennende, men det skjer noe hele tiden. Men, jeg er flink til å ta litt pauser og da spiller jeg Animal Crossing og leverer insekter til Flick ;)

Fotograf: Daniel Millan

 

Ønsker dere alle en strålende dag videre!

Mange klemmer fra meg<3

Perfekt Champions League finale
GÅ FOR MS 2020
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på