fbpx

En vått shoot :) *plask plask*

En vått shoot :) *plask plask*

Onsdag kveld reiste jeg til Stavanger. Det var så merkelig å reise hjem for bare en lang helg. Det føltes ut som at jeg hadde vært på ferie i Oslo en måndede og var på vei hjem, mens egentlig er det vel motsatt nå. Det var godt å få hilse på alle hjemme :) både venner og familie.

Torsdag kveld hadde meg og Joachim Steinbru en shoot på Sola strand hotel der vi tok noen wet look bilder som ble kjempe stilige! Så var det den siste Kaizers konserten før de legger opp for en stund (er helt sikker på at de kommer tilbake med en comback) før jeg reiste til Flekkefjord med Danilo for å besøke mamma og ei venninne som nettopp har fått en baby <3 Denne lang helgen gikk super fort!! Mangen å møte og mye å gjøre...

Selv om det var sykt deilig å høre noe dialekt igjen, så er jeg nå tilbake til Oslo :) Jeg sitter å skriver til dere mens min samboer (Katrine) driver å lager mat haha..

Her kommer en liten smakebit av shooten til meg og Joachim:


IMG_6700.JPG

Var det nice? :D Det kommer flerre!

Tusen takk Joachim Steinbru for bildet, gleder meg til å se resten nu..

Og en stor takk til Sola Strand Hotel for lånet av spa på deres hotel. Utrolig fint hotel og Spa!

Håper alle har hat en fin lang eller bare vanlig helg :D!

- Christine Frestad 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OA "Mobbet for utseendet - Ble skjønnhetsdronning"
God Morgen! :)

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på