fbpx

Siste presseoppslag før finalen

Siste presseoppslag før finalen

God kveld.. snart er det sengetid her og opp i morgen tidlig! Har nesten pakket alt jeg skal ta med meg på Scandic fornebu hotel. Tiden har gått så sykt fort det er fredag i morgen! WOW... 

Før jeg legger meg så må dere få med dere agder! Der var jeg i går..

b2ap3_thumbnail_IMG_6814.PNG

Hvis du vil lese så vett du hvor du kan kjøpe det :)

Tusen takk Lars for at du ville skrive! Glede meg til å lese det.

Nå er det leggetid!

- Christine Frestad

2641 Hits

Min historie

Min historie

Da jeg skulle sette meg ned å skrive dette blogginnlegget så fikk jeg helt skrivesperre. Ante ikke hvordan jeg skulle begynne eller hva jeg skulle skrive. Dette var den vannskeligste oppgaven  vi hadde fått hitil fordi den er personlig og krever mye. Heldighvis gikk skrivesperen min opp.. whohuuu... så god lesing :)

 

Jeg har fått en del spørsmål i løp av de 6 måndene som jeg har vært med i denne konkurransen som jeg kommer til å svare mye på under dette innlegget. jeg meldte meg på veldig tidlig, men tenkte svært nøye igjennom først. Hva er min plass her i verden? Helt siden jeg var liten så har jeg prøvd å finne ut hvor jeg hører til, jeg har prøvd alt fra turn, korps, dans, kor, ridning osv uten helt å finne ut hva jeg virkelig brenner for eller hvor jeg hører til.

760733-11-1306438493059.jpg

Et gammelt bilde av meg hos mine besteforeldre i tanten min sin komfirmasjonskjole :)

I 2010 var jeg for første gang med i Miss Norway og fant ut at dette var min plass! Før det hadde jeg allerde begynt med fotoshoots i 16 års alderen og syntes det var kjempegøy å skape ting i studio, da kunne jeg være hvem jeg ville. Når jeg så meg selv på bildene så jeg noe helt annet person enn hva jeg så i speilet. Selvtilliten min begynnte å komme på plass og jeg digget det :) Jeg huske de første bildene jeg så på av meg selv tenkte jeg bare: Wow er det meg? Det er faktisk meg.. jeg er jo ikke stygg i det hele tatt.. 

432262_10150537392356603_1955345599_n.jpg

Mitt første bilde. Kun 2-3 dager etter min 16 årsdag hos Emil Ashley 

Det var utrolig skummelt å være med i Miss Norway 2010, jeg ante ikke hva jeg holdt på med! Og på vei til det første catwalk kurset var jeg kjempe redd og tenkte at alle der var supermodeller, høye, tynne også kom meg.. hva holdt jeg på med? Også dommerne tenkte jeg ville komme med kommentarer om høyden min, vekten og masse rart. Der tok jeg helt feil. Jeg reiste alene til Oslo og møtte opp på kurset og fant ut at slik var det ikke. Det var hyggelige mennesker der og snille kurs instruktører.

25177_388406446602_6126292_n.jpg

Bilde fra Miss Norway 2010. Meg og Anette laget en catwalk video på bryggen her. Husker den dagen veldig godt! Anette som gikk media og kommunikasjon hadde fått lånet kamraet til skolen, stativ og den største pelse mikrofonen jeg noen gang har sett :P Sånn TV2 bruker når det er full storm ute hahaha... Husker også da vi holdt på å filme dette på bryggen så var det et kjærestepar som slo opp rett bak oss, og den eneste bussen som gikk inn til sentrum fra denne plassen var asylmotakk buss! Tusen takk Anette for du holdt ut :)

Samme året reiste jeg ned til Italia og jobbet på mittel moda fashion adward der det var en norsk designer Siri Sveen Haaland som kom fra Esmod og skulle ha en visning. Jeg jobbet sammen med fashion fotograf Steven Stieng. Dagen før tok jeg også et reklame oppdrag for Auster academy som kom i Norwegian fashion magazine.

420080_10150537393356603_300197916_n.jpg

Bilde mitt for Auster Academy tatt av Steven Stieng og kom i Norwegian fashion magazine


Jeg måtte finne ut av meg selv og jeg begynnte å lure på om dette var det jeg brant for. Det var utrolig tøft i Italia at jeg viste ikke om det var dette jeg ville. Det var mange turer inn og ut til Oslo, jeg savnet vennen mine, familien min også tok jeg en pause. Og etter 2 år så meldte jeg meg på Miss universe Norway igjen. Og denne gangen meldte jeg meg på av helt andre grunner enn da jeg meldte meg på i 2010. Jeg hadde fått mer erfaring og bedre bilder i løp av tiden, når jeg ser tilbake på bildene mine fra den tiden og ser på de jeg har nå så ser jeg en stor forskjell haha.. Så hva gjorde jeg i løp av de 2 årene? Jeg hadde et par oppdrag og et oppdrag i New York det ble aldri helt pause, men jeg tok det veldig med ro og tilslutt fant jeg ut at dette var det jeg ville gjøre. Og forsatte videre.

I steden for i 2010 der jeg meldte meg på egentlig uten grunn, meldte jeg meg nå på i år for å kunne utvikle meg som person og kanskje være til en inspirasjon for andre som ikke har selvtillit eller tror de ikke kan være med. Jeg var aldri en av de populære eller den fine på skolen og er det heller ikke nå, men det viser at alle kan hvis de virkelig står på og tar seg mot til det. For det er mulig! Det handler om å tro på seg selv. Ta med all det posetive og hive ut all negativitet :) Hvis du prøver kan det enten gå bra eller så går det ikke, men hvis du ikke prøver så går det ikke uansett. Det er en sjanse å ta.

 599007_10151308039681603_1802425259_n.jpg

Bilde for Miss Universe Norway konkurransen 2013 av Edmond Yang

 

Og har det vært noe motgang? Klart det har! Jeg har mistet venner, kjærester, og mye mer. Allikevel har jeg valgt å forsatte med det jeg holder på med fordi det gir meg så mye mer enn hva jeg har mistet. Jeg har fått muligheten til å bli kjent med så mange bra mennesker, nye venner, reist rundt, og vært med på ting som jeg ellers aldri kunne ha opplevd. Jeg har kunne vært en inspirasjon til andre og en stemme. Det vil jeg forsette med å være :) Selv om det kan bli mye negativt har jeg også fått høre masse bra av dere. Tusen takk til alle som støtter meg, dere gjør det mulig for meg å forsette videre huske på at deres stemme også teller :)

Jeg håper en seier kan gi meg muligheten til å jobbe i et bra team og til å kunne utvikle meg enda mer i fremtiden. Og kanskje enda mer viktig at det kan gi meg en mulighet til å bruke min stemme i samfunnet til å inspirerer andre. Jeg er ikke den mest populære, den fineste eller den smarteste men jeg gir av meg selv 100% for dere <3

1234206_10151653681801603_1911632634_n.jpg

Foto: Edmond Yang

Beste ønsker 

- Christine Frestad

3691 Hits

En litt uvanlig søndags tur

En litt uvanlig søndags tur

I dag var jeg på en litt uvanlig søndags tur i skogen. Meg og Edmond hadde snakket en stund om å ta denne shooten, men som dere vett så blir ting ofte utsatt pga været, ting som må ordnes med Miss Universe Norway, at jeg nettopp har flyttet også hadde Edmond og en del ting som måtte gjøres. Siden det endelig ble tid + fint vær i dag så bare gikk vi for det (Y) 

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle gå en tur i skogen med Edmond altså hehe men det var en koselig tur :) Edmond hadde en helt crazy idee som vi laget til i dag og det kommer til å bli super awsome!! 

IMG_6756.jpg

Etter vi hadde tatt en del bilder av forskjellige settinger og var fornøyde med dagen så gikk vi å spiste burger. Jeg fikk se bildene på kamraet fra shooten og jeg glede meg såå til bildene blir ferdige for det blir helt sinnsykt... noe jeg aldri har gjort før så det blir spennende! Det er godt å ha litt forskjellige bilder og ikke bare sånne vanlige bilder :)

IMG_6767.jpg

Jeg satt på med Edmond og her er et bilde av meg i bilen.. bare fordi jeg er kul ;) haha lool

Håper dere alle har hat en fin søndag og kanskje vært på en liten søndags tur (:

- Christine Frestad

 

2381 Hits

Timene går fort når du har det gøy :)

Timene går fort når du har det gøy :)

I dag var jeg oppe kjempe tidlig! Sånn halv 7 ish... hadde mye å ordne til shoot, også skulle jeg på et jobb intervju :) Selv om jeg hadde vasket alle klærene jeg skulle bruke kvelden før så var de ikke blitt helt tørre og jeg hev de i tørketrommelen. Det var ikke så lurt da en av mine favoritt bukser kom ut med en annen farge :/ Så ikke prøv det hjemme med forskjellige farger! Ellers følte jeg at jobb intervjuet gikk veldig bra. Og jeg tror det kan bli en veldig grei plass å komme på jobb til. 

 

På shooten var vi en gjeng som skulle på en reklame shoot for Kopinor. Vi skulle være studenter.. jeg som ikke er student hehe, men klarte fint å komme meg inn i rollen igjen... Vi hold på fra kl var 12.00 til ca 18.00 så det var noe rundt 6 timer. Det gikk overraskende fort med de timene og vi hadde det veldig gøy mens vi holdt på med denne shooten. Tror det var  viktig at vi fikk løsnet opp litt sånn at det ble mest mulig naturlig. Vi tok for det meste bilder som en gruppe der vi leste, jobbet, snakket osv. Veldig enkelt konsept :)

 

Nå er det leggetid for meg. Opp tidlig i morgen på min nye jobb :):)

- Christine Frestad

 

2308 Hits

En vått shoot :) *plask plask*

En vått shoot :) *plask plask*

Onsdag kveld reiste jeg til Stavanger. Det var så merkelig å reise hjem for bare en lang helg. Det føltes ut som at jeg hadde vært på ferie i Oslo en måndede og var på vei hjem, mens egentlig er det vel motsatt nå. Det var godt å få hilse på alle hjemme :) både venner og familie.

Torsdag kveld hadde meg og Joachim Steinbru en shoot på Sola strand hotel der vi tok noen wet look bilder som ble kjempe stilige! Så var det den siste Kaizers konserten før de legger opp for en stund (er helt sikker på at de kommer tilbake med en comback) før jeg reiste til Flekkefjord med Danilo for å besøke mamma og ei venninne som nettopp har fått en baby <3 Denne lang helgen gikk super fort!! Mangen å møte og mye å gjøre...

Selv om det var sykt deilig å høre noe dialekt igjen, så er jeg nå tilbake til Oslo :) Jeg sitter å skriver til dere mens min samboer (Katrine) driver å lager mat haha..

Her kommer en liten smakebit av shooten til meg og Joachim:


IMG_6700.JPG

Var det nice? :D Det kommer flerre!

Tusen takk Joachim Steinbru for bildet, gleder meg til å se resten nu..

Og en stor takk til Sola Strand Hotel for lånet av spa på deres hotel. Utrolig fint hotel og Spa!

Håper alle har hat en fin lang eller bare vanlig helg :D!

- Christine Frestad 

2573 Hits

En kveld med missene (:

En kveld med missene (:

Her kommer et litt sent blogginnlegg fra helgen som var. På lørdag var noen av oss finalister ute på først en bursdag også videre på latter det ble en veldig fin kveld med champis, sushi og mye gøy :) Jeg hadde litt problem med hva jeg skulle ha på meg siden mange av tingene mine der blant kjoler ligger forsatt hjemme i Stavanger, men jeg fant denne svarte og blå som passet fint til kvelden. Meg og Heidi var i byen en dag før der hun kjøpe den hvite kjole, også fikk jeg også hilse på hennes forlovede som var en kjempe koselig mann! Vi var klare for kvelden :)

1236872_10153202728820623_1612924119_n.jpg

1003788_10151857571065867_1954891109_n.jpg

Nora og meg :) Nora har jeg blitt kjent med gjennom forskjellige type arrangementer vi har vært på. Og hun er helt rå!

Det er alltid koselig å møte alle jentene, men og at vi kan finne på noe sammen utenom. Tusen takk for kvelden og for invitasjonen :) Nå er det ikke lenge til vi sees igjen siden finalen nærmer seg :D

- Christine Frestad

2352 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på