fbpx

TV intervju

Amine-og-Ina

Hei fine dere!

Forrige uke var jeg og Amine som også er finalist i Miss Norway på TV intervju. Det var en utrolig spennende opplevelse, og til tross for litt nerver gikk det veldig fint! Vi var på intervju med TV Østfold som lager et sommerprogram som skal gå i Juli og August. Under intervjuet snakket vi litt om oss selv, og vår deltagelse i Miss Norway 2020. 

Han som intervjuet oss heter Kai Robert Johansen og var utrolig hyggelig og lett å snakke med. Det blir så spennende når intervjuet kommer på TV, og jeg skal selvfølgelig dele det så fort jeg ser det. Alt i alt en veldig fin opplevelse!

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier: 

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

Vil du hjelpe meg å oppnå drømmen min om å bli Miss Norway 2020? Da kan du stemme ved å sende "MISSU 8" til 1963 (20kr). Er så utrolig takknemlig for hver enkelt stemme!

 

Avslutning på Haugesund Toppidrettsgymnas
Masse bilder fra Beauty Camp
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på