fbpx

En liten ting gjør en stor jobb for verden!

Hei.
Nå har jeg lagt merke til at mange legger ut video av papirsugerør og hvor mange kommentarer det er rundt det, og tenkte, jeg kan lage et lite innlegg om dette og hva jeg tenker om det.

Jeg har selv prøvd papirsugerør og stusset litt over det første gang jeg prøvde den, jeg ble sjokkert av hvor myk den var og jeg viste ikke at McDonalds hadde byttet ut sugerørene.
Men jeg la også merke til for to dager siden at andre steder har også lagt ut lapp om at de gir plastsugerør og lok ved forespørsel.

Og helt ærlig dette gjør meg så glad at jeg hadde aldri trodd, det er flere som bryr seg om miljøet, om dyrene og om fremtiden og de prøver å ta tak i det.
Jeg er så utrolig takknemlig for alle de som jobber bak kassa og hører ikke så positive svar på grunn av papirsugerørene, dere fortjener å få en klapp på skulderen. For jeg selv vet hvordan det er å jobbe bak kassa og høre bare masse negative kommentarer slengt i ansiktet men fortsatt prøve å tenke "de har bare dårlig dag".
Jeg kan tenke hvor mye hat dere får og jeg vil bare si at dere er kjempe flinke.

Jeg er utrolig stolt at de store kjedene tar inn et inngrep og gjør noe med plast problemet, og håper at det blir flere kjeder som gjør det også.
Jeg har lest at mange mener at plastsugerør kommer ikke til å endre noe, men det gjør det, vi mennesker bruker så mye plast at et sugerør er akkurat til å være for mye.
Jeg har lagt merke til at det er ikke bare sugerør som blir erstattet med plast på drikke, lokk, og masse andre greier prøver å bli erstattet.
Prøv å pant alt av flasker dere har det gjør en stor forskjell også. Vi har et pant system i Norge, og det er lurt å bruke det! Den er der for å redde miljøet, og i tillegg får man noen kroner tilbake på panten også.

Ja det startet med sugerør som er så lite men den gjør en stor jobb.
Bare fordi den er liten betyr det ikke at den gjør mye.

 

Bare fordi man er liten eller alene betyr det ikke at man ikke klarer å gjøre noe,
Hjelp oss å redde miljøet og fremtiden.
 

-Foto: Daniel Millan-

☺️For å følge meg underveis i konkurransen
følg meg gjerne på mine sosiale medier!☺️

Instagram: Simat_al

Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

Youtube: https://www.youtube-nocookie.com/channel/UCOg9EEQ6C7y-SLVKZI-MaLg

Spotify: https://www.spotify.com/no/account/overview/ 

Jeg søker samarbeidspartnere, 
dersom du ønsker et samarbeid med meg eller om du har noen spørsmål
kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Facebook: Simat  Mobil: 95062949

Kunsten å prestere
Presentasjonsvideo.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på