fbpx

Min opprinnelige religion

hei alle sammen!

Nå er det lenge siden jeg har blogget og det beklager jeg veldig mye for,
jeg har vært veldig opptatt med flytting og møter at jeg ikke har fått tid til å tenke på blogging engang, har så vidt hatt tid til meg selv.

I dag har jeg veldig lyst til å fortelle dere om min opprinnelige religion.
den 17-19 juli er det en EID hos oss som heter KARSA. Det er kun Mandaiske som feirer.
Nemlig jeg er Mandeisk.
Jeg kommer fra en religion som heter Mandaisme, jeg har snakket om den religionen en gang før, og det var på eksamen i 10 klasse, der læreren min ba meg fortelle om det til eksamen sensorer etter at jeg hadde snakket om kristendommen. Og jeg gikk ut med ganske bra karakterer på grunn av at religion faget var mitt sterkeste side på den tiden. Samtidig var det utrolig spennende og fortelle om min religion for jeg lærte mye om den selv, og det var noe jeg hadde aldri fortalt noen før.

Mandaisme er en religion som er på en måte en gren inn i kristendommen, profeten for er Johannes døperen, og han er fetteren til Jesus, Johannes døperen ble født før Jesus, og moren hans var 60 år når hun ble gravid. Samme engelen som kom til jomfru Maria kom til moren til profeten vår, altså engelen Gabriel.

Døperen Johannes fikk en viktig oppgave en gang og det var å døpe Jesus i havet. Det var før den tiden han skulle bli korsfestet. Hos oss står det at Jesus døde egentlig når han ble døpt, for sjelen hans forlot verden men kroppen hans ble igjen og det var derfor når han ble korsfestet så kunne han komme tilbake etter noen dager igjen.
Johannes døperen hadde også flere oppgaver som var veldige viktige.
men dette kan jeg skrive et helt innlegg om engang om dere er interesserte.

Iallfall den 17-19 Juli er det Karsa, og det består av at vi skal være inne i 36 timer, grunnen til det er fordi det står i boka at det er den tiden englene forlater jorda og da er vi ubeskyttet, og alt det onde er der ute. Vi kan ikke blø, ikke være med andre, og vi kan ikke bli rørt av insekter eller dyr, som har vært ute.
Dette er en av mine beste helligdager for det er da virkelig familien samler seg og har det kjempe gøy..
vi spiser og stor koser oss masse, vi døgner og tuller med alle sammen. Beste er at vi syr klærne til folk til putene og dynene hvis de sover, også sminker vi dem overalt.. Så under de 36 timene gjelder det om å ikke sove eller sove tungt, hahaha må bare le, dette er den beste tiden noen gang, jeg har bare gode minner fra denne feiringen, at jeg klarer ikke å slutte å le når jeg tenker på det.
Men alt dette kan jeg skrive mer om hvis dere er interesserte, bare å sende meg melding om dere vil at jeg skal blogge mer om akkurat dette tema eller om det er noe annet dere vil at jeg skal blogge om.

Håper at alle dere får utrolige fine dager videre, så snakkes vi nærmere.

Følg med på Instagram om dere vil vite litt mer om KARSA, der skal jeg legge ut litt bilder og kanskje noen videoer. Insta: Simat_al

Husk 9 August er finalen, bare å sende melding om du er interessert i å kjøpe biletter
 

-Foto://Roger Myrland-

♡om du vil stemme på meg send MISSU 8 til 1963♡

☺️For å følge meg underveis i konkurransen
følg meg gjerne på mine sosiale medier!☺️

Instagram: Simat_al

Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

Youtube: https://www.youtube-nocookie.com/channel/UCOg9EEQ6C7y-SLVKZI-MaLg

Spotify: https://www.spotify.com/no/account/overview/ 

Jeg søker samarbeidspartnere, 
dersom du ønsker et samarbeid med meg eller om du har noen spørsmål
kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Facebook: Simat  Mobil: 95062949

Året som Miss World Norway
Hvordan finne butikker med etisk handel
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på