Farsdag!

Dette innlegget skal handle om feiring av farsdag! Farsdagen er en fin og koselig dag for de fleste, og det er mange som koser seg på denne dagen i hele landet. Det er vanlig og kanskje kjøpe en liten gave eller gjøre noe koselig med fedrene sine, men dessverre er det ikke sånn for alle. Det er mange barn som enten har vokst opp uten en far, eller mistet faren sin senere, og noen som har vokst opp med en far som ikke er innblandet i deres liv, og de som er foreldreløse. Jeg håper alle har kost seg mye denne dagen, men håper også at alle sender gode tanker til de som ikke har muligheten til dette.

 

Ikke alle vil innrømme at dette er et sårt tema, men jeg vet om fler som syntes det er det. Husk også at det kanskje ikke gjelder kun på selve farsdagen, men også noen dager før eller etter? Vær med å gjør noe hyggelig for alle som trenger det. :)

 

Jeg selv skal ta med meg en av mine bestevenner og følge han opp til graven til faren hans også tenkte jeg at vi kan tenne et lys, kjøpe blomster og tenke kun positive tanker. Jeg vet at han trenger det og vet at det vil gjøre både meg og han glad.

 

Mine tanker går til alle barn som ikke har en far å feire det med den dagen!

 

 

legger til et bilde av meg og to tegninger som jeg fikk, som har blitt blitt tegnet av bestevennen min ❤️

 

Det er ikke alltid like lett å være vakker
Jentekveld!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på