fbpx

Finaledommere i Miss Norway 2018

Finalen i Miss Norway går av stabelen på Åpen Scene nå til helgen, lørdag 28 juli.

Med det har vi gleden av å presentere juryen.

  • Dommer 2018: Christina Waage - student, modell og Miss Norway/ Miss Universe Norway 2016. Oslo. Til venstre. 
  • Dommer siden 2017: Jesse Ambrosio - Redaktør, Missosology Nordic, København. Øverst til høyre. 
  • Dommer siden 2015: Svetlana Jouini - hårstylist og eier, Studio S. Style. Lillestrøm. Midten til høyre.  
  • Juryformann siden 2014: Fred Hamelten - grunder, forretningsmann og øyenbrynskonge. Oslo. Høyre nederst. 

 

Ledende i skjønnhetskonkurranser

Miss Norway er Norges ledende organisasjon innen skjønnhetskonkurranser. På verdensbasis finnes det et hav av internasjonale missekonkurranser, men Miss Norway retter seg primært inn mot "Grand Slam", som Miss Universe og Miss World, TV-produserte verdensfinaler som til sammen når ut til over 3 milliarder seere i henholdsvis 190 og 230 land.

Hensikten med kvalifiseringssystemet til Miss Norway, som pågår over 9 - 10 måneder, er for å finne ut om deltakerne kan markedsføre seg selv, takle det å være i søkelyset samt å kunne levere på avtaler. Under finalen den 28. juli vil juryen i tillegg vurdere finalistenes egnethet i form av:

  • Gange, posering og kroppsholdning
  • Utstråling, selvtillit og hvordan man presenterer seg
  • Eleganse, figur og fysisk skjønnhet

 

Finaledømmingen foregår (siden 2013) på følgende måte:

Når poeng er lagt sammen fra før finalen på alle aktiviteter og SMS har dommerne en overordnet oppgave å velge vinnere som er BEST EGNET til å representere Norge i Miss Universe og Miss World. Dette skjer ved at dommerne gir poeng og sine overordnede vurderinger under- og rett etter finaleshowet.

Dommerne diskuterer innsatsen til hver enkelt kandidat til siste slutt. Dette skjer i flere jurymøter før, under og fram til rett etter siste scene-opptreden. Samtlige finalister er i utgangspunktet egnet til å vinne, dertil er det juryens oppgave å bestemme hvilke finalister som passer best. Ingenting er forhåndsbestemt, og uansett antall poeng og SMS-stemmer før finalen vil det fremdeles være åpent for alle finalistene å gå til topps.

Finalen i Miss Norway blir som alltid ulidelig spennende. På vegne av juryen i Miss Norway 2018 ønsker vi alle kandidatene lykke til!

Når det gjelder billetter til finalen er dette et lukket arrangement - kun inviterte gjester og det er finalistene som inviterer sin familie, venner og sponsorer. Ta i tilfelle kontakt med din finalist eller kjøp billett her (kr 595,- pr. stk.):

Billetter til finalen i Miss Norway lørdag 28. juli, 2018.

 Ha en fortsatt god sommer!

 

De fineste selskapskjolene
24 Hours To Go!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på