For et fantastisk team!

profil

Dagen for beauty campen var endelig her (lørdag 2.juni) og for en super dag det var!

Dagen startet med en god frokost på Grilleriet i Folketeaterpassasjen sammen med de andre finalistene, fjorårets vinnere og teamet fra Miss Norway. Det var en rolig og fin start på morgningen før vi gikk videre til Åpen scene for å øve på catwalken til selve finalen, hvordan vi skal gå i de forskjellige kategoriene og hvilken rekkefølge vi skal inn på scenen med.

Det var utrolig gøy og motiverende å få høre av vår coach Klara at jeg har blitt mye flinkere til å gå catwalk. Og det jeg liker utrolig godt med vår fine finalistgjeng er at vi er motiverende for hverandre, vi heier på hverandre på catwalken og har det utrolig morsomt sammen.

Senere fikk vi noen utrolig fine produkter fra Linn Nguyen PMU, ASEA Europe, Renu28 og Eyebrow Stylist Fred Hamilton gleder meg masse til å vise det til dere. Vi fikk også treningstøy (som vi skal bruke i finalen) fra våres sponsor GoFit som vi tok bilder med.

Så var det på tide å gjøre seg klar til misseparaden, som gikk fra Åpen scene til Karl Johan og så til Grand Café. Jeg vil takke Studio S. Style og Goldwell for at de stylet meg til å se helt fantastisk ut. Det var så utrolig gøy å gå pent kledd, i høye hæler (jeg føler meg automatisk litt finere i hæler, hehe) og selvfølgelig i våre fine sashes. Jeg vil også takke Public Security As for vår flotte bodyguard som passet på at vi kom oss trykt frem til Grand Café. Og for ikke å glemme all oppmerksomheten vi fikk av forbipasserende, det var utrolig gøy, følte meg litt ekstra spesiell da, alle som tok bilder av oss og ville ta bilder med oss, en sann glede.

Vi fikk tre retters middag på Grand Café, og ble servert av noen utrolig flinke og snille servitører som sørget for at vi alle fikk uansett hvor mange allergier vi har – og tro meg; jeg har mange, hehe. Det var en koselig slutt på en lang og fantastisk dag.

Til slutt vil jeg takke hele Miss Norway teamet for all støttet og hjelpen dere gir oss, fjorårets vinnere som kommer med mange flotte tips, Klara som hjelper oss til å kunne rocke den scenen på finalen, fotografen vår og de andre finalistene som jeg har blitt utrolig glade i; er super takknemlig for at jeg kan ha denne reisen med akkurat dere.

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!
(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

For en fantastisk dag
En helg på beautycamp
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på