fbpx

En helg på beautycamp

P1640198

Denne helgen har vært fylt med mange andre fantastiske mennesker, og jeg opplevd ting jeg sent vil glemme, det har nemlig vært beautycamp i Oslo. 

Hele helgen startet med middag og hotellopphold med andre deltakere dagen før beautycamp startet. Dagen etter måtte vi stå opp før fuglene for å komme oss til frokost med tidligere deltakere og ledelsen, og vi fikk servert en nydelig frokost hos Grilleriet i Oslo. Det var fantastisk god stemning hos alle deltakerene, og alle var veldig glad for å se hverandre igjen siden vi bor spredt over hele Norge. 

Etter en god frokost forflyttet vi oss over til Åpen Scene hvor Klara skulle gå gjennom catwalk og scene koreografi til finaledagen. Innimellom treningen ble en og en deltaker tatt ut for styling, og studiosstyle fikset håret til alle deltakerene. Det var veldig greit å få fikset hår etter som de er superflink på styling, og vi hadde mye vi skulle gjennom. 

Når stylingen var over fortsatte treningen, helt frem til vi skulle fotograferes. Vi var så heldig å få utdelt nydelig treningstøy fra GoFit som jeg gleder meg til å vise dere i senere annledning. 

Det tok ikke lang tid før treningsklærene måtte av og de høye helene måtte tilbake på foten, for da skulle vi ut på misseparade gjennom Karl Johan. Da vi hadde gått fra Åpen Scene til Grand Cafe Oslo stoppet vi for å fotograferes, og for å møte andre som ønsket å ta bilde. Det var veldig kjekt å møte alle som følger med på oss, og få snakket med så mange koselige mennesker. 


Hele dagen sluttet med en felles middag på Grand Cafe med ledelsen, dommere, coach og tidligere deltakere. Vi fikk kjempe god mat og service, og det var god stemning på bordet med deltakerene, og masse latter. Det var trist å gå fra de andre deltakerene selv om det bare er en måned til vi ses igjen i finalen. 

Jeg vil med dette også takke Fred Hamelten, Inistyle og Studiosstyle for antrekk, hår og sminke undre årets misseparade, og ikke minst public security for at de passet på oss under hele paraden.

Vedlagte bilder er tatt av: Knut Yrvin og Aksel Jahre Mustaparta.
Husk! Du kan fortsatt stemme på meg som folkets favoritt, da sender du "missu 4" til 1963.

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For et fantastisk team!
For en opplevelse!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på