fbpx

For en opplevelse!

cover-blogg
//Inneholder anonnse//

Hei mine fantastiske lesere! Denne helgen var ikke en vanlig helg, men en helg hvor oss deltakere skulle på beauty camp i Miss Norway. Dette har jeg gledet meg til siden jeg fikk vite at jeg var finalist. Det er nesten litt trist at den allerede er over, for det var så gøy!

Vi begynte dagen allerede åtte på morgningen, hvor vi spiste frokost på Grilleriet i Oslo. Det var god mat, og vi fikk hilst på flere i Miss Norway styret. Videre så gikk vi til Åpen scene, hvor vi skulle øve på catwalk. Hvor dyktlige Klara Szalai lærer oss å prestere best mulig på scenen. Det er ikke å å legge skjul på at catwalk er utrolig vanskelig, og krever masse trening. Her fikk vi også litt nye produkter som skal testes, og jeg gleder meg til å fortelle dere om disse! Vi ble stylet underveis av Studiosstyle. Og jeg ble veldig fornøyd med både sminke å hår. De er veldig dyktige og er våres stylister under finalen som foregår på Åpen scene den 28 Juli.
 
 
Etter noen timers med catwalk øving, fotografering og styling var det på tide å gå i Misse paraden på Karl Johan i Oslo. Dette var så utrolig gøy å kunne være en del av og jeg koste meg virkelig hvert eneste sekund. Etter Misse paraden avsluttet vi med å spise på Grand cafe. I tillegg hadde oss deltakerne et lite intervju som ble filmet. Hele beautycampen ble filmet, så jeg gleder meg til å se videoen og dele den med dere! Nå er det bare å øve, jobbe med aktivitets poenglisten og gjøre mitt beste for å bli neste Miss Norway!
 
 
Jeg vil også fortelle dere at nå er påmelding for Miss Norway 2019 i gang og jeg vil anbefale å melde deg på om dette er noe du ønsker. Uansett om man ikke tør eller om dette er utenfor din komfortsone, så vil du komme over dette. Det er virkelig en opplevelse for livet som er verd og oppleve.
 
 
Så håper jeg alle har en fantastisk dag videre i dette fine været!
 
Har du lyst å stemme meg frem som folkets favoritt? Send "MISSU 1" til 1963! 
 
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf: Knut Ylvin
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

En helg på beautycamp
Preparing for Beauty Camp w/ VIP Beauty Lounge and...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på