fbpx

Drømmen min er å kunne påvirke andre på en positiv måte

cover-n24

Hei mine fantastiske lesere! Jeg er så spent om dagene at jeg får nesten ikke sove, haha. Tenk 4 dager til finalen! Det er helt sykt, jeg gleder meg så masse. I går var jeg så heldig at N247 ville intervjue meg igjen. Her hadde jeg lyst til å snakke litt om forberedelser til finalen også fikk jeg litt spørsmål utenom dette. Dagene her hjemme går for det meste i catwalk øving og forberedelser. Jeg øver oppimot 1-2 timer om dagen, fordi det må sitte til selve finalen. Dette har jeg da gjort de siste tre ukene til finaledagen kommer. Jeg vil vite at jeg har gjort alt jeg kan før dagen, slik at jeg ikke tenker at det er noe jeg burde gjort annerledes.

Jeg tror jeg kommer til å bare nyte opplevelsen og jeg begynner endelig å føle meg godt forberedt, men man vet jo aldri hvordan nervene kommer til å bli. Tenk vi har hatt 10 måneder på å forberede oss til denne store dagen! Da er det viktig for meg og bare tenke at jeg har gjort mitt beste og jeg kan ikke gjøre mer akkurat nå enn å bare kose meg på scenen. Dette er hva jeg for eksempel sa til meg selv når jeg skulle fremføre fagprøven min, og det gjorde til at jeg kunne slappe litt mer av og vise frem hvor stolt jeg var som faktisk klarte det. Og det er viktig og vite at det er lov å faile, men jeg må selvfølgelig tenke at dette er noe jeg kan klare. Jeg har også med meg venner og familie som vil være gode støttespillere under finalen, dette er jeg veldig glad for! Jeg legger ved noen av noen utklipp av oppslaget, så om du vil lese hele kan du trykke HER!
 
Tusen takk til alle som har støttet meg og fulgt med på reisen mot å bli neste Miss Norway. Det er så urealistisk å tenkte på at jeg er 1 av 8 som kan stå på scenen i Miss Universe. Hvis du liker det du leser og har troa på meg, kan du stemme meg frem ved å sende "MISSU 1" til 1963 (20kr).
 

- Drømmen min er å kunne påvirke andre på en positiv måte

- Alt er mulig når du har tro på det du holder på med, sier Helene Abildsnes. 

Håper dere har en fantastisk dag videre!

Foto/journalist - Jon Aamodt

 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Takk for alle stemmene
Husk å ta det med ro!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på