fbpx

Vinneren av UMBRE POWDER TATTOO BY NINA er trukket!

blogg-pmu

Hei fine dere! De siste dagene har jeg fått så mange fine tilbakemeldinger og gratulasjonen. Dette setter jeg utrolig stor pris på, tusen takk!

For en stund siden startet jeg opp med en konkurranse på facebook. I samarbeid med Express Beauty - Sørlandsparken skal jeg å dele ut ett sett med "Umbre Powder Brows" til en verdi av 5000kr!

På videoen under kan du se prosedyren mens jeg ble tatovert. Over en lang periode  nappet jeg brynene mine for mye, som har førte til at brynene mine var ujevne, usymetriske og hadde redusert hårvekst. Jeg er så glad for at jeg tatoverte brynene mine og føler meg mer vell uten sminke. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og kommer garantert til å fortsette med dette!

Videoen er filmet og redigert av Vestgardenphoto.

 
Vinneren ble Amalie Johannessen. Gratulere så mye! Videre kan jeg glede dere med at de fem første som bestiller denne bryns metoden får hele 50% avslag. dvs. kun 2500kr!
 
Timene booker seg fort, så om du er en av de som vil gripe til deg denne sjansen. Kan du online booke her http://www.express-beauty.no/
Du kan også ta kontakt på Tlf.
 
☎️ Kristiansand 483 95 698
☎️ Oslo 483 95 888
 
 
HVORFOR UMBRE POWDER TATTOO BY NINA? 
Dette er en tatoveringsmetode som gir et naturlig resultat av øyenbryn, og det ser ut som om man har pudret brynene. Slik man ser på bildet over. Målet er å se naturlig pen ut på aller tider av døgnet.
 
Personlig liker jeg ofte å gå uten sminke og da er det viktig for meg at brynene ser bra ut, ettersom dette rammer inn ansiktet. Det som er så fint med permanent make up (PMU) er at man kan føle seg vell, uten sminke. Man kan våkne opp til perfekte bryn hver eneste dag i 1-1,5 år! Etter denne perioden, vil alt være vekke.
 
Hva er Umbre Powder Brows:
  • Dots overalt på brynet
  • Gir en super naturlig finish
  • Ingen skorpe under helingsprosessen
  • Tilnærmet ingen blod/sårvæske under prosedyren
  • Passer alle hudtyper
  • Tilnærmet ingen smerter
  • Kan gå på jobb/fest rett etter
  • Etter helingsperioden vil det se ut som du har powder på brynene
  • Semi permanent og varer fra 1-1,5 år

Før og etterbilde.

Følg meg gjerne på Instagram: helene_abildsnes 

Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Vinnere Miss Norway 2018
Autograph and article in Sandefjords Blad.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på