Vinnere Miss Norway 2018

(Bilde er tatt på Åpen Scene i Oslo. Foto krediteres Daniel Milan og Miss Norway. Flere bilder i lenke nederst i bloggen)

Karasjok-jenta Susanne Næss Guttorm ble lørdag kveld kåret til Miss Norway 2018. Ubeskrivelig sier Miss Norway-vinner Susanne Guttorm til NRK. Jubelen stod også i taket når Madelen Michelsen fra Kolltveit rett utenfor Bergen vant Miss World Norway 2018.

Susanne som same fra Karasjok i Finnmark bor for tiden i Oslo, der hun studerer for å bli byggingeniør. Dette er første gang en samisk jente har vunnet og fått muligheten til å representere Norge i Miss Universe. En av de to ledende skjønnhetskonkurransene i verden som TV-sendes 650 millioner i 190 land.

Madelen som også har sydd egen finalekjole sier at konkurransen handler om så mye mer enn bare utseende. I tillegg til at jeg er opptatt av skjønnhet, mote og sminke, er jeg utrolig opptatt av likestilling blant mennesker. Madelen vil delta for Norge i Miss World med over 118 forskjellige land. Finalen går i Sanya i Kina med start i begynnelsen av November med finale 8. desember. Miss World når ut til over 2,5 milliarder mennesker.

Krevende

Veien til den norske finalen har vært lang for de åtte finalistene. De har blitt plukket ut blant 160 påmeldte. De har vært gjennom utallige timer med trening og forberedelser i snart et år.

Konkurransen har ikke bare gått ut på å se fin ut på bilder eller på scenen, men det har blitt utdelt poeng for en rekke utførte aktiviteter. Finalistene har utført 57 veldedige aktiviteter. Det har vært mange presseoppslag og flere titalls oppdrag i reklame og markedsføring. Finalistene har også vært med på catwalk-trening og beauty-camp.

Poengene fra aktivitetene har gitt juryen en indikasjon på om finalistene har evnen til å markedsføre seg selv, snakke med pressen og om de er i stand til å utføre oppdrag på en profesjonell og ydmyk måte. Alt er egenskaper som er helt avgjørende i verdensledende konkurranser som Miss World og Miss Universe. I tillegg kommer det aktiviteter innen sport, talentkonkurranse, veldedig arbeide og forskjellige typer dans.

Juryens oppgave var å velge en representant for Norge, med et vakkert ytre, intelligens, selvsikkerhet, stil og karisma, som kan føre seg på en scene.

Juryen ble ledet av øyenbrynstylist og gründer Fred Hamelten, som er blitt kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger av bladet Costume. Nytt av året var at Miss Norway 2016, Christina Waage har blitt med i juryen. I tillegg til jurymedlemmene Svetlana Jouini som er mangeårig vinner av den norske og internasjonale frisørkonkurranser, og Jesse Ambrosio er redaktør for den nordiske delen av Missosology.com - verdens største nettsted om skjønnhetskonkurranser med en million daglige lesere.

Resultater:

Tittel Navn Bosted Alder Nettprofil
Miss Norway / Miss Universe Norway Susanne Næss Guttorm Karasjok, Oslo 21 http://www.missnorway.org/min-profil/757-susanne-naess-guttorm.html
Miss World Norway Madelen Michelsen Kolltveit utenfor Bergen, Hordaland 19 http://www.missnorway.org/min-profil/833-madelen-michelsen.html
1st runner Helene Abildsnes Kristiansand 19 http://www.missnorway.org/min-profil/827-helene-abildsnes.html
2nd runner up Rebecca Bjørk Tønsberg, New York 24 http://www.missnorway.org/min-profil/812-rebecca-bjork.html
3rd runner up Nadia Helena Shabbir Gustavsen Oslo 22 http://www.missnorway.org/min-profil/nadia-helena-shabbir-gustavsen.html
4th runner up Ina Kollset Svinndal 18 http://www.missnorway.org/min-profil/865-ina-kollset-brusevolddalen.html
Finalist Imen Myren Habes Oslo 20 http://www.missnorway.org/min-profil/883-imen-myren-habes.html
Finalist Sandra Afriyie Tito Bodø 19 http://www.missnorway.org/min-profil/853-sandra-afriyie-tito.html

Flere foto fra finalen

Kreditering: Foto Daniel Milan og Miss Norway

Følg lenken til: Miss Norway 2018 finalebilder

Pressekontakt

Pressekontakt Knut Yrvin: +47 93479561 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Miss World Norway 2018
Vinneren av UMBRE POWDER TATTOO BY NINA er trukket...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på