fbpx

Fotoshoot del 2

Hei igjen, nå føler jeg selv at det er en liten stund siden jeg har publisert noe, men nå kommer det<3

For en god stund siden publiserte jeg en fotoshoot del 1 hvor jeg viste dere noen bilder som jeg har tatt i samarbeid med Stig Repstad. Nå er de nye bildene ute, og jeg er så fornøyd med resultatet. Noen er søte og lekene, mens noen andre er rene og tøffe. Jeg elsker å ta bilder i ulike stiler, da det er litt forskjellige utrykk. Håper bildene faller i smak:))

 

 

 

Håper du får en koselig dag videre, mange klemmer<3

 

Ønsker du å stemme på meg i Miss Norway 2020, kan du sende "MISSU 13" til 1963<3 Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20kr, og det er lov til å stemme flere ganger<3
 

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/  

 

Superfornøyd hos Ståles Frisør! (video)
Eians, Mørkedemo kurs!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på