fbpx

Fotoshoot med populær Italiensk fotograf

Hei alle sammen og god kveld! 
I dag har jeg hatt en fantastisk dag. Som dere sikkert kan se av tittelen så har jeg møtt noen... Før jeg begynner å fortelle om det, så skal jeg fort snakke om hva jeg har vært opptatt med denne uka her. 
Som dere sikkert har merket, så har jeg vært on and off med blogginga. Det er slik at jeg har vært opptatt med flytting. Det har vært en prosess og det føles godt ut nå som jeg har begynt å få ting på plass. 
Jeg har også vært opptatt med studiene mine, og planlegging av fremtidige mål. En av målene ble gjort i dag, nemlig det å få tatt fotoshoot ute med en profesjonell fotograf. 

Dagen i dag
Jeg føler at dagen i dag har vært full av positive mennesker. Jeg startet dagen min med en liten tur til frisøren for å få frisket opp fargen på håret og fikk stylet det. 

Senere hadde jeg en avtale med en italiensk fotograf som er veldig kjent på Tiktok og Instagram. Han tok mange fine bilder av meg som dere får se om noen dager... 
Han er et flott menneske og jeg fikk bare positive vibes av han. 
Etter mange fantastiske bilder trengte vi litt mat, derfor gikk vi for å spise. 
Jeg gleder meg kjempe masse til å vise dere bildene fra i dag!
Nå er det endelig helg, i morgen skal jeg bake noe godt for helga. 
Ha en god kveld videre. 

Følg meg gjerne på instagram: https://www.instagram.com/millamcf/
Hvis du ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på min e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

3 TIPS TIL LØRDAGEN
Flere store nyheter å fortelle!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på