fbpx

Fra uhell til hell

Fra uhell til hell

I dag tidlig våknet jeg litt senere enn planlagt! Akuratt når jeg stod opp og ennå holdt på å våkne ringte mobilen min med et ukjent nummer. Jeg tok telefonen og sa hei med en litt trøtt stemme da jeg fikk høre en hyggelig dame fra sørlandet som sier at hun er i fra fædrelandsvennen, og ville intervjue meg til avisen. Jeg spratt opp og våknet ganske fort! Etterhvert som vi begynte å snakke følte jeg at hele halsen min tørknet ut og at stemmen min forandret seg, så jeg sprang opp til kjøkkenet og tok et glass juice. Fikk energi og litt bedre hals, så vi pratet videre :)

Etterpå skulle jeg hente Katrine fordi vi skulle ut en tur. Siden det pøs regnet så hentet jeg hun hjemme og med et uhell mistet jeg Iphonen min i bakken og skjermen knuste i tusen! Arg... så frusterende for meg som alltid har bruk for mobilen min 24/7. Vi var innom noen forskjellige butikker for mobilen min og da vi tilslutt ble sultne så skulle vi til å spise noe mat. Akuratt i det vi hadde fått maten ser jeg et ubesvart anrop på mobilen min. Jeg ringte opp igjen og det var Knut som ringte for å si at Lister24 ville intervjue meg til sin avis. 

Når maten var spist opp satt vi oss i bilen og kjørte hjem. Det ble en veldig kort tur for meg og Katrine, men hun er veldig forståelsesfull og vi skyndte oss hjem. Hjemme svarte jeg på spørsmål på mail og fikk sendt det avgårde til Lister24.

Selv om jeg var uheldig å knuste skjermen min i dag, så må jeg si at jeg var heldig som fikk to presseoppslag på en dag! Det er jo bra :) Og helt tilslutt så kom Danilo opp med en sesong av serien min :) Så hvis jeg skal si helheten for dagen så var det en fin dag med untakk av mobilen min. Men sånt skjer eller hva?

Her er linkene til avisene sånn at du kan gå inn å lese hvis du har lyst:

På Fædrelandsvennen må du logge deg inn for å lese. Du trenger ikke ha eller kjøpe abonnement. Du kan betale 25 kr for å ha tilgang til alt i 24 timer.

Fædrelandsvennen

Lister24 har åpen tilgang for alle.

Lister24

Nå skal jeg ut å løpe litt :) Vett det er litt sent, men nå regner det ikke. Ha en fin kveld!

- Christine Frestad

God sommer
Get to know Miss Supranational Norway 2013

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på