fbpx

Gylne regler jeg lever etter!

IMG_6540 Blidfis

Hei, kjekt å se at du vil lese blogginnlegget mitt;)

I dag vil jeg gjerne dele noen tanker og «gylne regler» som jeg lever etter, disse er med på å holde hodet mitt oppe når jeg møter motgang, og er mye av grunnen til at jeg klarer å holde meg positiv, selv når livet gir meg sitroner.

 Jeg vil også si at jeg virkelig beundrer mange av de andre deltakerne, for at de er så flinke til å åpne seg om sårbare temaer! Personlig er jeg ikke like flink til dette, men kanskje jeg finner ut jeg vil dele min historie med dere etter hvert. Før den tid vil jeg at dere skal få et innblikk i hvem jeg er som person, og hvordan jeg lever livet mitt.

 For meg har holdning utrolig mye å si, måten man håndterer situasjoner på og hvordan man velger å se på dem. Det å ha en god holdning til livet, betyr ikke at man skal være i ekstase i vanskelige situasjoner, men at man ser etter løsninger istedenfor å fokusere på problemet. Det vil si at man tenker på glasset halvfullt, og ikke halvtomt. At man jobber med det man har, og gjør det beste ut av situasjoner, isteden for å streve etter det man ikke har og ting man ikke kan gjøre noe med.  Jeg bruker å forklare livet som «dritt og veldig vanskelig, men samtidig utrolig fint og godt.» Denne forklaringen liker jeg fordi den er simpel, den skjuler ikke faktumet at livet byr på tunge tider, men at det er verdt å leve det for det om. Fordi livet er tungt til tider, men med riktig innstilling kommer man langt. Dette er noen av reglene som bidrar til å gi meg den livsgleden som jeg har.

Jeg legger meg aldri sur på noen jeg er glad i.

Merk mine ord... Jeg legger meg aldri når jeg er sur på noen jeg er glad i. Dette er fordi at jeg vet at mennesker man er glad i plutselig kan bli borte. Dette har jeg selv erfart, og når jeg vet at livet er så uforutsigbart som det er, så velger jeg heller å holde meg våken og ordne opp i ting. Det er bedre å ofre litt søvn, isteden for å angre resten av livet. Bare spør kjæresten min. Han har fått lide for dette, hihi ;p

 Jeg ser etter løsninger, og ikke problemer.

Dette nevnte jeg litt tidligere i innlegget, og det er noe jeg gjør for å ikke la hendelser og situasjoner som jeg ikke har kontroll over, ødelegge mer enn det de trenger. Jeg har det mye bedre på denne måten. Samtidig tenker jeg på alt jeg har vært igjennom, og på alle gangene jeg hadde lyst til å gi opp, og hvordan ting ble bedre og jeg ble sterkere. Av erfaring vet jeg at ting ordner seg.

Jeg er klar over at ikke alle vil mitt beste.

Grunnen til at jeg tar med dette punktet er fordi, det alltid finnes noen som vil dra deg ned. Det er viktig å være klar over, slik at man ikke tar alt til seg. Ikke alt folk gjør eller sier er for din beste interesse. Ikke all kritikk er ment for å hjelpe deg. Derfor tar jeg heller ikke til meg kritikk fra mennesker jeg ikke hadde spurt om råd fra. 

Ikke alt og alle er verdt det

Det jeg mener med dette er at ikke alle kamper er verdt å kjempe. Ikke alle mennesker er bra for deg. Det er et sagn som sier «Vis meg dine venner og jeg skal si deg hvem du er.» Man blir i stor eller liten grad påvirket av det/de man er omgitt av. Derfor er det viktig å være rundt mennesker som respektere deg og dine verdier. Mennesker som støtter deg, og ikke holder deg igjen fra å oppnå potensialet ditt.  Det er veldig viktig for meg at de jeg omgås er folk jeg kan være meg selv med, og ikke late som jeg er noen andre. Jeg er heldigvis utrolig heldig som er omgitt av fantastiske mennesker som lar meg være meg, dette er noe som gir meg stor glede.

Jeg velger godhet, alltid.

Godhet er en verdi jeg setter utrolig mye pris på! Jeg vet selv at det er vanskelig å være god i en kald verden. Men jeg vil uansett alltid velge å være god fremfor noe annet. Det virker ikke alltid som om det lønner seg, men det vet jeg at det gjør, og dette syntes veldig godt på hvilke folk jeg har tiltrukket meg i livet. De har også mye godhet som jeg i gjengjeld får kjenne på<3 

Ærlighet over en «snill løgn»

Ærlighet er utrolig viktig for meg. Jeg er selv en veldig ærlig person og det er fordi jeg har lært at man kommer lengst med ærlighet. Jeg liker ikke at ting blir «pakket godt inn.» Si det som det er! Det gjør meg og andre mer godt enn en hvit løgn. Derfor velger jeg å være ærlig.

Selvfølgelig er det vanskelig å være positiv hele tiden, og å tenke rasjonelt og fornuftig i visse situasjoner, men det viktigste er å prøve! Det jeg har delt med dere i dag har gjort at jeg har klart å komme meg igjennom utrolig mye, og har hjulpet meg med å oppnå mange av målene mine!

Jeg håper du syntes detter var interresant, lærerikt eller at du fikk noe ut av dette innlegget. Gleder meg til å dele mer med dere<3

Se mer av meg? Gjerne følg meg på Instagram og Facebook! Ønsker du å samarbeide med meg? Gjerne kontakt meg på mail. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Setter pris på all ros og ris og blir glad for alle tilbakemeldingene jeg får. Jeg er veldig lett å snakke med så er bare til å sende meg en melding!<3

 

Jeg er med i gamet!
Bli litt bedre kjent med meg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på