fbpx

Hardtarbeid og gode rollemodeller

hjerte

Ingen vet hva du kan gjøre, det er noe bare du vet. INGEN kan fortelle deg dette. Det er du som har kontroll over din egen hverdag, handlinger og hvordan du skal gjennomføre drømmene dine. Det er det bare du som kan. Det er du som kjenner til din historie, erfaringer og hvordan du kommer gjennom dagene. Hvis jeg forteller deg det folk forteller meg, ville jeg ikke ha vært der jeg er i dag. Jeg ville ha gitt opp eller glemt drømmene mine. Jeg ville for eksempel ikke ha stått foran kameraet, kledd på meg det jeg vil, eller kjørt motorsykkel.

Skal jeg stoppe, skal jeg gi opp, skal jeg være stille og gjemme meg? Da hadde jeg vært hjemme og ikke gjort noen som helst. Sannheten er : Ingen vet hva som er inni deg. Bare du vet hva du vil, hva du føler eller hva du tenker på. Hva du kan oppnå og hva du er kapabel til. Og dine drømmer og dine ønsker, dine evner og ferdigheter. Det er det bare du som vet.

Så hva du føler for i hjertet ditt og i ditt sinn må du bare handle og følge det. Og hvis dette endres en dag, går det helt fint, for dermed følge det. Samme gjelder hvis du failer eller ikke klarer det du har som ambisjon, er det ikke farlig, for da reiser du deg opp igjen og jobber hardere. Så lenge man følger drømmene sine, det er det viktigste. Det er min mantra for å klare meg og jobbe hardt etter det jeg streber etter hardtarbeid, lidenskap for det man driver med, men også dele kunnskapen for andre kvinner. Jeg ønsker å vise andre kvinner at uavhengig av hvordan du er, så kan du klare alt, så lenge du har drivet og troen på deg selv. For ingenting kommer lett.

Videre er det viktig å ha mange rollemodeller selv, en som man ser opp til og en som inspirerer deg til å arbeide hardt. Dette er noe som går alle veier, hvor du blir inspirert av en og hvor du ønsker å inspirere en. Pendelen går alle veier. For meg er det viktig å vise andre kvinner at man kan klare alt. Jeg ønsker å vise at hardt arbeid lønner seg og at jeg som bruker hijab og har en annen bakgrunn, kan klare å bryte barrierer og ikke minst vise at alle kvinner er forskjellige og ønsker å inspirere andre. Jeg ønsker å vise at ingenting er umulig på denna jord. Alt handler om viljestyrke og hardt arbeid. For du som er kvinne, er fri til å gjøre hva enn du vil.

 

Slik får du gode karakterer på skolen!
Mental helse på skolen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på