fbpx

Mental helse på skolen

Mental helse er ett viktig problem som må bli tatt på alvor. I mange tilfeller er det mange som sliter uten å bli sett eller hørt. Dårlig mental helse er noe som kan være vanskelig å se fra utsiden, og vanskelig å forstå fra innsiden.

Psykiske plager er vanlig, faktisk så vanlig at halve verdens befolkningen en eller fler ganger i løpet av livet opplever problemer med dette, over 300.000 av disse er nordmenn. Psykiske plager kan være mange ting, dette kan være alt fra angst, alkoholproblemer, depresjon og så mye mer. Dette er problemer som kan være vanskelig å få oversikt over, og vanskelig å få kontroll på. Mange står i hverdagen uten å skjønne hva som skjer med kropp og sinn, og føler seg alene om dette. 

Vi må gjøre noe med dette!

Vi kan sammen jobbe for å utvide tilbudet om undervisning i mental helse på skolen, for å forebygge og informere om mental helse. Mentalhelse.no har nå startet en underskriftskampanje for å starte opp undervisning i skolen før år 2020. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en melding med "mentalhelse" til 26606. Meldingstjenesten er gratis, men kan hjelpe så mange unge mennesker. Fremtiden til mange ligger i våre hender, så la oss sammen gjøre noe med dette. To minutter av livet vårt, for å redde hele livet til noen andre. 

SEND "MENTALHELSE" 26606

Hardtarbeid og gode rollemodeller
Celine fikk flott TV-eksponering i 160 land
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på