fbpx

Celine fikk flott TV-eksponering i 160 land

Celine Herregården tok plassen i sentrum på finalen i Miss World i en fortryllende finalekjole i rødt. Miss Sverige, Hanna Haag står til venstre i grønn kjole og Mexicos Andrea Meza til høyre. 

Andrea tok en imponerende andreplass i Miss World, rett bak nykårede "Miss World 2017" Manushi Chhillar fra India, ytterst til høyre. 

Gjennom fire uker har Celine deltatt i en rekke forskjellige konkurranser i idrett, dans og talent for å nevne noen av mange aktiviteter som avgjør om man gikk helt til tops i konkurransen. Celine var en av de absolutt dyktigste på catwalken og deltok i blant annet dansenummeret som representant for Europa. 

Skjebnen ville at det var Andrea fra Mexico slo ut Celine i gruppekvalifiseringen, noe som gjorde at hun ikke nådde opp til topp 40 og Mexico kapret andreplassen.

Vi i Miss Norway er enormt stolte etter den dyktige innsatsen. Vi gleder oss til å se Celine tilbake til Norge hvor hun vil ta med verdifull erfaring hjem, som vil bli delt med utøvere i Miss Norway 2018-sesongen. 

DRM24 har et solid presseoppslag verdt å lese: 
http://drm24.no/nyheter/her-er-celine-18-i-miss-world-finalen-17111810 

Hele finalen kan ses på Viafree nett-tv: 
https://www.viafree.no/programmer/underholdning/miss-world-2017/sesong-1/893317 

 (Bilde er skjermskudd fra finalesending av Miss World på Viafree)

 

Mental helse på skolen
Hva stopper deg?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på