fbpx

Hjerterom

Hei alle! 

Nå sitter jeg hjemme og prøver å skrive mens hunden min overøser meg med kyss...

Uansett, i dag har jeg vært ute med Hjerterom igjen! Jeg og Alex har vært en tur på Fretex og fått lov til å plukke klær fra båndet deres. Disse klærne tar vi med tilbake til lageret for å så gi videre til de som sitter på gaten, i dag var hovedfokuset bukser og sko! Vi fikk med oss 65kg med klær! Hvor bra er ikke det? Nå blir de som virkelig trenger det 65kg klær rikere. 

Husk å ofre en god tanke de som virkelig trenger det mest, det er ikke så vanskelig å gjøre en hverdag for noen litt lettere, er smil kan gjøre mer enn nok for noen :D

Rause klemmer fra Christina <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Snikk snakk
My third media cover
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på