Hudpleie og vitaminmangel

I løpet av lavsesongen, spesielt om våren, trenger kroppen vitaminer, og for alle forskjellige: for dei nervøse - A, B, C og E; for røykere - C;

Vitaminer er i stand til å gå inn i kroppen ikke bare gjennom magen, men også gjennom de øvre lagene i huden. Hud og kropps kremer og vitaminer kan forbedre utseendet på huden.

Når ansiktets hud i våren begynte å bli tør eller blei dekket av betennelse - kan det være konsekvensene av vitaminmangel. Tegn på det er: huden blir tørr og blek, porene er forstørret og forurenset, betennelse på huden, rødhet.

I dette tilfellet kan du kjøpe vitaminer A og E i gelatinkapsler, knuse dem og bruke innholdet på ansiktet og lage en lysmassasje. Disse vitaminene er også veldig bra for negler.

 

Her er noen av mine tips på kossen du kan hjelpa huden din:

Ein av oppskrifter på naturlig peeling: ta 1 ss. honning, eggeplomme og havre. Alt blandes grundig og påføres på renset hud jevnt og holdes i 2 til 15 minutter. Vask av med varmt vann.

Oppskrift på maske for å forminske porene og gjøre dem mindre merkbare. Ingredienser: eggehvite skal piskes til et tykt skum, tilsett noen dråper av sitronsaft og bland med havregryn (havregryn, knust i kaffekvern). Alt skal blandes godt og legges på huden. Etter tørking av masken, legg på et annet lag. Hold i 10 min og vask av. Til slutt rens huden med tonic.

Næringsrike og vitamin masker for alle typer hud

 -Veldig gode masker som passer for huden i våren er nesten fra alle frukter. Spesielt baby fruktpuré. For tørr hud, må du tilsette vegetabilsk olje (oliven, fersken), og for fet hud - pisket eggehvite, som perfekt strammer porene.

 -Raspe i like deler gulrøtter og epler og bland med pisket eggehvite.

 -Raspe gulrøtter, cottage cheese, vegetabilsk olje og melk i like store mengder. Rør til en jevn masse og påfør i ca. 20 minutter.

 -Forbered saften av en sitron og bland med 2 ss. av flytende honning. Påfør masken med 2 dagers intervall. Kurs 15-20 prosedyrer.

 

 

BILDE: dmillanphotography

Ønsker du samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Instagram: https://www.instagram.com/karinka_razeva/

Facebook: https://www.facebook.com/karinka.razeva 

 

Derfor jeg er min, og din egen markedsfører
Hvordan en A i markedsføring fra NHH skal hjelpe m...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på